Chafer Induksi Stasiun Sup Stainless Steel Kanthi Basis Lengkap
  • Chafer Induksi Stasiun Sup Stainless Steel Kanthi Basis Lengkap - 0 Chafer Induksi Stasiun Sup Stainless Steel Kanthi Basis Lengkap - 0
  • Chafer Induksi Stasiun Sup Stainless Steel Kanthi Basis Lengkap - 1 Chafer Induksi Stasiun Sup Stainless Steel Kanthi Basis Lengkap - 1
  • Chafer Induksi Stasiun Sup Stainless Steel Kanthi Basis Lengkap - 2 Chafer Induksi Stasiun Sup Stainless Steel Kanthi Basis Lengkap - 2
  • Chafer Induksi Stasiun Sup Stainless Steel Kanthi Basis Lengkap - 3 Chafer Induksi Stasiun Sup Stainless Steel Kanthi Basis Lengkap - 3
  • Chafer Induksi Stasiun Sup Stainless Steel Kanthi Basis Lengkap - 4 Chafer Induksi Stasiun Sup Stainless Steel Kanthi Basis Lengkap - 4

Chafer Induksi Stasiun Sup Stainless Steel Kanthi Basis Lengkap

Saiki akeh wong sing seneng mangan prasmanan ing restoran. Mula, prasmanan luwih akeh digunakake. Chafer Induksi Stasiun Sup Baja Tanpa Enas Kanthi Wadah Lengkap yaiku wajan logam kanthi wajan banyu panas njaba, digunakake kanggo njaga panganan dadi anget.

Model:W17-28101

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Chafer induksi stasiun sup stainlesssteel kanthi basa lengkap


Saiki akeh wong sing seneng mangan restoran buffetin. Mula, prasmanan luwih akeh digunakake.

Induksi Stasiun Sup Stainless Steel Chafer Kanthi Basis Lengkap minangka wajan logam kanthi wajan banyu panas njaba, digunakake kanggo anget panganan.


Spesifikasi
Barang NO. W17-28101
Katrangan Dhasar chafer induksi stasiun sup stainless steel
Kapasitas 10 ltr
Materi 201 stainlessSteel
Dhuwur Mbukak 795mm
Ukuran produk L430 W480 0,365 mm
Ukuran Karton L430 W480 H365 mm


Pambuka


Ana macem-macem tampilan Chafer Induksi Stasiun Sup Baja Tanpa Entuk Kanthi Basis Full, alun, bunder, oval lan dll.

* Fungsi sajian chafing uga macem-macem. Contone, sajian sing umum digunakake duwe wadhah bahan bakar, sing gampang kanggo restoran nggunakake pemanas bahan bakar.

* Chafer Induksi Stasiun Sup StainlessSteel Kanthi Basis Lengkap uga dilengkapi unit pemanas witheelektrik sing dipasang langsung kanggo dadi panas panganan.

* Somechafer bisa langsung digawe panas ing induksi.

* Kajaba iku, ana uga sajian chafing listrik sing bisa digunakake langsung plug-in.


Fitur


· Chafer Induksi Stasiun Sup StainlessSteel Kanthi Basis Lengkap kanggo dadi panas listrik

· Gelas widertempered kanggo ndeleng panganan kanthi cetha

· Hinge Advancehydraulik kanggo nutup alon (jaminan 80000 kaping)

· Plat pemanas tanpa listrik

· Genggeman gampang

· Tombol anti-noiseplastik kanggo nutup tutup kanthi meneng

· Gampang tutup kanggo ngresiki

· Dhukungan Adjustablelevel

· Recesshape kanggo ngangkat wajan kanthi gampang

· Hydraulichinge kanggo nutup alon


Rincian



 

 




Unit Pemanas Listrik Opsional




Layanan:Sunnexprovide garansi setaun.


Panggunaan:SunnexStainless Steel Soup Station Induction Chafer Kanthi Full Base digunakake kanggo nginep, restoran, hotel, prasmanan, pesta lan pesta.


Teknologi:Sunnex chafer duwe kontak kontak pangan.


Kemasan:Stasiun Sup Sunnex Stainless Steel Chafer Induksi Kanthi Basis Lengkap kasedhiya ing macem-macem paket ing ngisor iki:


Cara transportasi:liwat segara, liwat udara, kanthi ekspres lan liwat sepur.


Bayaran:T / T, setoran 30%, keseimbangan 70% beforeshipment



Perusahaan:




SunnexProducts Limited tetep nganggo tradhisi sing apik: Kejujuran, Desain Produk Inovatif lan Kualitas lan Layanan Paling Dhuwur. Operasi Sunnex kanthi stabil nggawe merek Sunnex entuk dhukungan lan kepercayaan saka para pelanggan.


Tumuju kompetisi sing kuat ing pasar, kita ningkatake daya saing kanthi njelajah pasar anyar lan ngembangake produk anyar. Kita tansah eling karo kabutuhan para pelanggan lan pangarep-arep pangguna pungkasan kanggo ngoptimalake desain lan layanan produk. Kajaba iku, kita negesake babagan riset pasar lengkap lan jangkoan lengkap babagan rantai pasokan kanggo nyedhiyakake solusi praktis lan efisien kanggo para pelanggan. Kanthi ngetrapake strategi kasebut, Sunnex entuk entuk manfaat bebarengan karo para pelanggan.


Ora suwene 10 taun, kita ngerteni sawetara perubahan industri peralatan katering ing China. Sunnex, minangka merek profesional luwih saka 40 taun, kudu ngetrapake wektu kanggo ngupayakake keunggulan.



Panas Tags: Induksi Stasiun Sup Stainless Steel Kanthi Basis Lengkap, Produsen, Produsen BSCI, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Simpenan, Sampel Gratis, Merek, Tiongkok, Digawe ing China, Nilai Dhuwur, Diskon, Harga Kompetitif, Tuku Diskon, Rega, Quotation, CE, LFGB, FDA, UL, BSCI / ISO, NSF, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Terbaru, Garansi Setahun, Klasik, Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.