Ngarep > Produk > Warung Prasmanan > Pasugatan Chafing

Pasugatan Chafing

Sunnex minangka China sing misuwursajian chafingprodusen lansajian chafingpanyedhiya Pabrik kami khusus nggawe barang-barang prasmanan. Operasi Sunnex sing tetep lan aman nggawe merek Sunnex entuk dhukungan lan kepercayaan saka para pelanggan.


Chafing dish is a kind of heat preservation container used in buffet.Chafing dish is a metal pan with an outer pan of hot water, used for keeping food warm. There are several kinds of appearance of the sajian chafing, square, round, oval and etc. 


The functions of the sajian chafing are also various. For example, the commonly used sajian chafing have fuel holder, which is convenient for the restaurant to use jelly fuel heating. It can also be equipped with electric heating unit directly plugged in for heating food. Some chafer can be directly heated in the induction.  


In addition, there are also have electric sajian chafing which is direct plug-in can be used.Chafing dish is used in catering, restaurant, hotel, buffet, party and wedding.


View as  
 
Grosir {kata kunci} digawe ing China sing bisa disesuaikan saka SUNNEX. Iki minangka salah sawijining manufaktur {kata kunci} China lan panyedhiya. Minangka salah sawijining produsen BSCI, kita duwe sertifikasi CE, LFGB, FDA, UL, BSCI / ISO lan NSF. Kita wis dadi salah sawijining merek Cina. Amarga duwe macem-macem gaya kayata gaya, gaya, mode, maju, awet lan gaya anyar liyane. Sampeyan ora kuwatir karo rega, bisa menehi kuotasi, sampeyan bakal bisa nemokake Pasugatan Chafing sing regane dhuwur kanthi rega kompetitif sing cukup. Diskon {tembung kunci} minangka adol paling anyar, lan amarga pasokan pabrik wis kasedhiya. Kita bisa menehi conto gratis digawe ing China. Produk kami dijamin kualitas lan duwe garansi setaun. Ngarep-arep nggarap sampeyan.