Induksi Stasiun Sup Stainless Steel
  • Induksi Stasiun Sup Stainless Steel - 0 Induksi Stasiun Sup Stainless Steel - 0
  • Induksi Stasiun Sup Stainless Steel - 1 Induksi Stasiun Sup Stainless Steel - 1
  • Induksi Stasiun Sup Stainless Steel - 2 Induksi Stasiun Sup Stainless Steel - 2
  • Induksi Stasiun Sup Stainless Steel - 3 Induksi Stasiun Sup Stainless Steel - 3
  • Induksi Stasiun Sup Stainless Steel - 4 Induksi Stasiun Sup Stainless Steel - 4

Induksi Stasiun Sup Stainless Steel

Saiki akeh wong sing seneng mangan prasmanan ing restoran. Mula, ware prasmanan luwih akeh digunakake. Chafer Induksi Stasiun Sup Baja Tanpa Welas yaiku wajan logam kanthi wajan banyu panas njaba, digunakake kanggo njaga panganan dadi anget.

Model:W17-2810T

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kaos induksi stasiun sup stainlesssteel

Luwih akeh wong sing seneng mangan prasmanan ing restoran saiki. Mula, prasmanan luwih akeh digunakake.

StainlessSteel Soup Station Induction Chafer yaiku wajan logam kanthi wajan banyu panas njaba, digunakake kanggo njaga panganan dadi anget.



Spesifikasi
Barang NO. W17-2810T
Katrangan Kaos induksi stasiun sup stainless steel
Kapasitas 10ltr
Materi 201 stainlessSteel
Dhuwur Mbukak 665mm
Ukuran produk L430 W480 H275 mm
Ukuran Karton L430 W480 H170 mm


Pambuka


Ana pirang-pirang jinis penampilan Induksi Stasiun Sup Stainless Steel, kothak, bunder, oval lan dll.

* Fungsi sajian thechafing uga macem-macem. Contone, wadhah bahan bakar sing umume digunakake, sing luwih gampang kanggo restoran nggunakake pemanasan bahan bakar sele.

* Chafer Induksi SoupStation Stainless Steel uga bisa dilengkapi unit pemanas listrik kanthi langsung dipasang kanggo dadi panas panganan.

* Sawetara roti bisa langsung digawe panas ing induksi.

* Kajaba iku, uga ana sajian chafing listrik sing plug-in langsung bisa digunakake.



Fitur


· Kantong induksi kanggo dadi panas induksi

· Gelas tempered sing luwih amba kanggo ndeleng panganan sing cetha

· Engsel hidrolik sing maju kanggo nutup alon (jaminan 80000 kaping)

· Genggeman gampang genggeman

· Tombol plastik anti-swara kanggo nutup tutup kanthi meneng

· Gampang copot tutup kanggo ngresiki

· Dhukungan level sing bisa disetel

· Bentuk recessed kanggo ngangkat telajan kanthi gampang

· Engsel hidrolik kanggo nutup alon


Rincian



 

 



Layanan:Sunnexprovide garansi setaun.


Panggunaan:Sunnex Stainless SteelSoup Station Induction Chafer digunakake kanggo katering, restoran, hotel, prasmanan, pesta lan pesta.


Teknologi:Sunnex Stainless SteelSoup Station Induction Chafer duwe Keamanan Kontak Pangan.


Kemasan:Panganan sunnexchafing kasedhiya ing macem-macem paket ing ngisor iki:



Cara transportasi:liwat segara, liwat udhara, kanthi ekspres lan byrailway.


Bayaran:T / T, setoran 30%, saldo 70% sadurunge dikirim



Perusahaan:




SunnexProducts Limited tetep nganggo tradhisi sing apik: Kejujuran, Desain Produk Inovatif lan Kualitas lan Layanan Paling Dhuwur. Operasi Sunnex kanthi stabil nggawe merek Sunnex entuk dhukungan lan kepercayaan saka para pelanggan.


Tumuju kompetisi sing kuat ing pasar, kita ningkatake daya saing kanthi njelajah pasar anyar lan ngembangake produk anyar. Kita tansah eling karo kabutuhan para pelanggan lan pangarep-arep pangguna pungkasan kanggo ngoptimalake desain lan layanan produk. Kajaba iku, kita negesake babagan riset pasar lengkap lan jangkoan lengkap babagan rantai pasokan kanggo nyedhiyakake solusi praktis lan efisien kanggo para pelanggan. Kanthi ngetrapake strategi kasebut, Sunnexhas entuk keuntungan bebarengan karo para pelanggan.


Ora suwene 10 taun, kita ngerteni sawetara perubahan industri peralatan katering ing China. Sunnex, minangka merek profesional luwih saka 40 taun, kudu ngetrapake wektu kanggo ngupayakake keunggulan.





Panas Tags: Induksi Stasiun Sup Baja Stainless Steel, Produsen, Produsen BSCI, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, Merek, Tiongkok, Digawe ing China, Nilai Dhuwur, Diskon, Harga Kompetitif, Tuku Diskon, Harga, Quotation , CE, LFGB, FDA, UL, BSCI / ISO, NSF, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Anyar, Garansi Setahun, Klas, Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.