Ngarep > Babagan Kita>Pabrik Taishan

Pabrik Taishan




Produk Sunnex (Guangdong) Winates

Didirikan ing Taman Industri Fengshan, Distrik Duanfeng Kutha Taishan ing taun 2003, pabrik Sunnex, Sunnex Products (Guangdong) Limited, jembaré 118.000 meter persegi lan duwe 350 tenaga kerja total.

Pabrik kasebut minangka entitas profesional desain produk, pengembangan lan produksi kanggo industri katering rumah tangga lan katering. Lini produk sing ana saiki kalebu prasmanan, peralatan listrik, porselen, gudang teh, alat garpu lan pisau, meja lan barang pawon, lsp. Kapasitas produksi bisa ditambah maneh kanggo nyukupi kebutuhan para pelanggan.

Kita wis entuk sertifikasi kayata â € œISO9001: 2015â €, â € œCCCâ €, âNSFâ €, âCEâ €, â € œULâ € lan âBSCIâ €. Minangka salah sawijining produsen terkemuka ing sektor katering, kita ngetrapake kontrol kualitas kanthi ketat lan nggayuh tren pasar kanggo ngembangake produk inovatif kanthi rega kompetitif.

Kutha Taishan

Dumunung ing sisih kidul mangulon Delta Kali Mutiara, Kota Taishan duwe pedunung 950.000 jiwa, udakara 120 kilometer saka Zhuhai lan 250 kilometer saka Hong Kong.

Taishan ngembangake industri canggih, kayata truk abot lan industri kendaraan komersial, manufaktur mesin hardware lan industri material anyar.

Taishan, ing endi pabrik kita, nawakake kaluwihan pembangunan lan logistik. Ora kaya pabrik sadurunge ing Shengzhen, kita kanthi strategis bisa nggedhekake wilayah produksi ing Taishan mbesuk. Bahan baku lan aksesoris sing asale saka Delta Sungai Pearl bisa dikirim kanthi cepet menyang pabrik Taishan. Wektu transportasi bisa disimpen banget.



Tandha Sertifikasi