Ngarep > Produk > Teh lan Kopi Ware > Kendi Lan Kendi

Kendi Lan Kendi

Sunnex dibentuk kanthi resmi ing taun 1929, dadi China profesionalkendi lan kendipabrikan lan Chinakendi lan kendipabrik, kita kuwat kekuwatan lan manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ngekspor dhewe. Utamane, kita kudu nggawe seri teh lan kopi lan sapanunggalane. Kita tetep fokus ing kepala orientasi kualitas lan prioritas pelanggan, kanthi tulus nampa surat, telpon lan investigasi kanggo kerja sama bisnis. Kita njamin manawa sampeyan duwe layanan berkualitas tinggi sawayah-wayah.

Jugs and Pitchers is stainless steel container to keep water. All Sunnex jugs could be single handled operation and easy open closure. All these kendi lan kendi made of food contact safe Stainless steel and could be safe used.

Kendi lan Pitcher bisa dipercaya, aman lan trep, kanthi keunggulan kompatibilitas lan praktis.

Kendi lan Pitcher akeh ditrapake kanggo hotel, restoran utawa Omah. Sunnex duwe sawetara seri kendi sing nutupi Kapasitas beda lan panggunaan beda.

View as  
 
<1>
Grosir {kata kunci} digawe ing China sing bisa disesuaikan saka SUNNEX. Iki minangka salah sawijining manufaktur {kata kunci} China lan panyedhiya. Minangka salah sawijining produsen BSCI, kita duwe sertifikasi CE, LFGB, FDA, UL, BSCI / ISO lan NSF. Kita wis dadi salah sawijining merek Cina. Amarga duwe macem-macem gaya kayata gaya, gaya, mode, maju, awet lan gaya anyar liyane. Sampeyan ora kuwatir karo rega, bisa menehi kuotasi, sampeyan bakal bisa nemokake Kendi Lan Kendi sing regane dhuwur kanthi rega kompetitif sing cukup. Diskon {tembung kunci} minangka adol paling anyar, lan amarga pasokan pabrik wis kasedhiya. Kita bisa menehi conto gratis digawe ing China. Produk kami dijamin kualitas lan duwe garansi setaun. Ngarep-arep nggarap sampeyan.