Sair Induksi Baja Karat Ukuran Lengkap
  • Sair Induksi Baja Karat Ukuran Lengkap - 0 Sair Induksi Baja Karat Ukuran Lengkap - 0
  • Sair Induksi Baja Karat Ukuran Lengkap - 1 Sair Induksi Baja Karat Ukuran Lengkap - 1
  • Sair Induksi Baja Karat Ukuran Lengkap - 2 Sair Induksi Baja Karat Ukuran Lengkap - 2
  • Sair Induksi Baja Karat Ukuran Lengkap - 3 Sair Induksi Baja Karat Ukuran Lengkap - 3
  • Sair Induksi Baja Karat Ukuran Lengkap - 4 Sair Induksi Baja Karat Ukuran Lengkap - 4

Sair Induksi Baja Karat Ukuran Lengkap

Chafer Induksi Baja Stainless Ukuran Lengkap yaiku wajan logam sing akeh digunakake ing kafetaria. Wajan njaba duwe banyu panas kanggo njaga suhu panganan. Chafer Induksi Baja Tahan Karat Ukuran Lengkap duwe akeh penampilan, kayata alun-alun, bunder, oval lan liya-liyane.

Model:W17-1100T

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Sair Induksi Baja Karat Ukuran Lengkap

Saiki akeh wong sing seneng mangan prasmanan ing restoran. Mula, prasmanan luwih akeh digunakake.

Sair Induksi Baja Karat Ukuran Lengkap is a metal pan with an outer pan of hot water, used for keeping food warm.


Spesifikasi
Barang NO. W17-1100T
Katrangan Kantong induksi stainless steel ukuran kebak
Kapasitas 8,5ltr
Materi 201 stainlessSteel
Dhuwur Mbukak 580mm
Ukuran produk L585 W490 H170 mm
Ukuran Karton L620 W490 H325 mm


Pambuka


Ana sawetara jinis tampilan sajian chafing, alun-alun, bunder, oval.

* Fungsine Full SizeStainless Steel Induction Chafer uga macem-macem. Contone, sajian chafing sing umum digunakake duwe wadhah bahan bakar, sing gampang kanggo restoran nggunakake pemanasan bahan bakar sele.

* Uga bisa dilengkapi unit pemanas listrik sing dipasang kanthi langsung kanggo dadi panas.

* Sawetara roti bisa langsung digawe panas ing induksi.

* Kajaba iku, ana sajian chafing listrik alsohave sing bisa digunakake langsung plug-in.



Fitur


· Kantong induksi kanggo dadi panas induksi

· Gelas tempered sing luwih amba kanggo ndeleng panganan sing cetha

· Engsel hidrolik sing maju kanggo nutup alon (jaminan 80000 kaping)

· Genggeman gampang genggeman

· Tombol plastik anti-swara kanggo nutup tutup kanthi meneng

· Gampang copot tutup kanggo ngresiki

· Dhukungan level sing bisa disetel

· Bentuk recessed kanggo ngangkat telajan kanthi gampang

· Engsel hidrolik kanggo nutup alon



Rincian


    


   




Layanan:Sunnexprovide garansi setaun.


Panggunaan: Sunnex Full Size StainlessSteel Induction Chafer digunakake kanggo katering, restoran, hotel, prasmanan, pesta lan pesta.


Teknologi: Sunnexchafer duwe Keamanan Kontak Pangan.


Kemasan: Sunnex FullSize Stainless Steel Induction Chafer kasedhiya ing macem-macem paket ing ngisor iki:


Cara transportasi: liwat segara, liwat udara, kanthi ekspres nganggo kereta api.


Bayaran: T / T, setoran 30%, saldo 70% sadurunge dikirim



Perusahaan:



SunnexProducts Limited tetep nganggo tradhisi sing apik: Kejujuran, Desain Produk Inovatif lan Kualitas lan Layanan Paling Dhuwur. Operasi Sunnex kanthi stabil nggawe merek Sunnex entuk dhukungan lan kepercayaan saka para pelanggan.


Tumuju kompetisi sing kuat ing pasar, kita ningkatake daya saing kanthi njelajah pasar anyar lan ngembangake produk anyar. Kita tansah eling karo kabutuhan para pelanggan lan pangarep-arep pangguna pungkasan kanggo ngoptimalake desain lan layanan produk. Kajaba iku, kita negesake babagan riset pasar lengkap lan jangkoan lengkap babagan rantai pasokan kanggo nyedhiyakake solusi praktis lan efisien kanggo para pelanggan. Kanthi ngetrapake strategi kasebut, Sunnex entuk entuk manfaat bebarengan karo para pelanggan.


Ora suwene 10 taun, kita ngerteni sawetara perubahan industri peralatan katering ing China. Sunnex, minangka merek profesional luwih saka 40 taun, kudu ngetrapake wektu kanggo ngupayakake keunggulan.





Panas Tags: Ukuran Lengkap, Produsen, Produsen BSCI, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, Merek, Tiongkok, Digawe ing China, Nilai Dhuwur, Diskon, Harga Kompetitif, Tuku Diskon, Harga, Quotation , CE, LFGB, FDA, UL, BSCI / ISO, NSF, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Anyar, Garansi Setahun, Klas, Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.