Ngarep > Babagan Kita>Pambuka Brand

Pambuka Brand

Sukses Sunnex diakreditasi kanggo sampeyan sajrone telung generasi pengabdian dening kulawarga Yu kanggo ngekspor industri, kejujuran lan terus nggawe bisnis. Kamulyan Sunnextoday kanggo kabeh staf uga simbah lan wong tuwa. Merek kita, wiwit saka pabrik nganti dodolan, netepi tradhisi sing apik: kejujuran, desain produk inovatif lan kualitas lan layanan sing paling dhuwur.

 

Ing tahap sabanjure, kita bakal dadi orientasi morecustomer kanthi nyambungake pelanggan ing saindenging jagad, ngerteni apa distributor lan pangguna pungkasan sing dibutuhake kanthi langsung. Kita ora bakal mandheg nindakake riset pasar ing negara sing adoh amarga kita eksportir. Kajaba iku, kita bakal ngupayakake produk lan layanan inovatif kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan. Dina iki, teknologi Internet seluler bisa nggayuh komunikasi sing luwih trep.

 

Kita ndaftar merek Sunnex luwih saka 40 taun. Saiki kita duwe kaluwihan unik kanggo nggabungake industri produk hotel ing China sajrone 10 taun sabanjure. Minangka merek profesional sing nanggepi panjaluk merek 80 lan 90 generasi generasi "kesadharan merek, teknologi cerdas lan perlindungan lingkungan. Kita kudu maju kanthi wektune supaya ora kakehan obah, tetep bebarengan lan kerja sama kanggo entuk manfaat bebarengan.

 

Sunnex wis nyipta anak perusahaan, SunnexCentury Catering Equipment (Shenzhen) winates ing Shenzhen, kanggo kerja sama merek terkenal donya lan dadi agen ing wilayah China, sing ngasilake garis produk lan nguatake posisi utama Sunnex ing industri kasebut. Ing taun2013, Sunnex Century ngasilake merek Jerman sing terkenal Severin lan dadi distributor tunggal sing pertama ing China.

Penghormatan Perusahaan