Rafang Induksi Baja Stainless Rectangular
  • Rafang Induksi Baja Stainless Rectangular - 0 Rafang Induksi Baja Stainless Rectangular - 0
  • Rafang Induksi Baja Stainless Rectangular - 1 Rafang Induksi Baja Stainless Rectangular - 1
  • Rafang Induksi Baja Stainless Rectangular - 2 Rafang Induksi Baja Stainless Rectangular - 2
  • Rafang Induksi Baja Stainless Rectangular - 3 Rafang Induksi Baja Stainless Rectangular - 3
  • Rafang Induksi Baja Stainless Rectangular - 4 Rafang Induksi Baja Stainless Rectangular - 4

Rafang Induksi Baja Stainless Rectangular

Saiki akeh wong sing seneng mangan prasmanan ing restoran. Mula, prasmanan luwih akeh digunakake. Chafer Induksi Baja Rectangular minangka wajan logam kanthi wajan banyu panas njaba, digunakake kanggo njaga panganan dadi anget.

Model:W17-2300T

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Saur induksi baja persegi panjang

Saiki akeh wong sing seneng mangan restoran buffetin. Mula, prasmanan luwih akeh digunakake.

Chaferis Induksi Stainless Steel Rectangular wajan logam kanthi wajan banyu panas njaba, digunakake kanggo njaga panganan dadi anget.



Spesifikasi
Barang NO. W17-2300T
Katrangan Kantong induksi stainless steel persegi dowo
Kapasitas 5,5ltr
Materi 201 stainlessSteel
Dhuwur Mbukak 600mm
Ukuran produk L405 W480 H170 mm
Ukuran Karton L405 W550 H170 mm


Pambuka


Ana sawetara jinis tampilan Rafang Induksi Stainless Steel Rectangular, persegi, bunder, oval lan dll.

* Fungsi Rafet Induksi Rectangular uga ana macem-macem. Contone, sajian chafing sing umume digunakake duwe wadhah bahan bakar, sing cocog kanggo restoran nggunakake pemanas bahan bakar sele.

* Itcan uga dilengkapi unit pemanas listrik sing langsung dipasang kanggo panganan panas.

* Somechafer bisa langsung digawe panas ing induksi.

* Kajaba iku, ana uga sajian chafing listrik sing bisa digunakake langsung plug-in.


Fitur


· Inductionchafer kanggo dadi panas

· Gelas widertempered kanggo ndeleng panganan kanthi cetha

· Hinge Advancehydraulik kanggo nutup alon (jaminan 80000 kaping)

· Genggeman gampang

· Tombol anti-noiseplastik kanggo nutup tutup kanthi meneng

· Gampang tutup kanggo ngresiki

· Dhukungan Adjustablelevel

· Recesshape kanggo ngangkat wajan kanthi gampang

· Hydraulichinge kanggo nutup alon


Rincian



   

  



Layanan:Sunnexprovide garansi setaun.


Panggunaan:SunnexRectangular Stainless Steel Induction Chafer digunakake kanggo katering, restoran, hotel, prasmanan, pesta lan pesta.


Teknologi:Sunnexchafer duwe Keamanan Kontak Pangan.


Kemasan:Sunnex Rectangular Stainless Steel Induction Chafer kasedhiya ing paket liyane:



Cara transportasi:liwat segara, liwat udara, kanthi ekspres lan liwat sepur.


Bayaran:T / T, setoran 30%, saldo 70% sadurunge dikirim



Perusahaan:




SunnexProducts Limited tetep nganggo tradhisi sing apik: Kejujuran, Desain Produk Inovatif lan Kualitas lan Layanan Paling Dhuwur. Operasi Sunnex kanthi stabil nggawe merek Sunnex entuk dhukungan lan kepercayaan saka para pelanggan.

Tumuju kompetisi sing kuat ing pasar, kita ningkatake daya saing kanthi njelajah pasar anyar lan ngembangake produk anyar. Kita tansah eling karo kabutuhan para pelanggan lan pangarep-arep pangguna pungkasan kanggo ngoptimalake desain lan layanan produk. Kajaba iku, kita negesake babagan riset pasar lengkap lan jangkoan lengkap babagan rantai pasokan kanggo nyedhiyakake solusi praktis lan efisien kanggo para pelanggan. Kanthi ngetrapake strategi kasebut, Sunnex entuk entuk manfaat bebarengan karo para pelanggan.

Ora suwene 10 taun, kita ngerteni sawetara perubahan industri peralatan katering ing China. Sunnex, minangka merek profesional luwih saka 40 taun, kudu ngetrapake wektu kanggo ngupayakake keunggulan.


Panas Tags: Chafer Induksi Baja Stainless Rectangular, Produsen, Produsen BSCI, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, Merek, Tiongkok, Digawe ing China, Nilai Dhuwur, Diskon, Harga Kompetitif, Tuku Diskon, Rega, Quotation, CE, LFGB, FDA, UL, BSCI / ISO, NSF, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Anyar, Garansi Setahun, Klas, Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.