Ngarep > Produk > Ware Kitchen > Wadah Gastronorm

Wadah Gastronorm

Sunnex minangka China sing misuwurwadhah gastronormpabrikan lan Chinawadhah gastronormpanyedhiya Pabrik kami khusus nggawe pabrikan. Operasi Sunnex sing tetep lan aman nggawe merek Sunnex entuk dhukungan lan kepercayaan saka para pelanggan.

Gastronorm Container minangka standar Eropa kanggo nampan peralatan dapur lan ukuran wadhah sing umume katon ing saindenging jagad ing industri katering lan panganan profesional, uga ing bagean-bagean tartamtu ing pasar konsumen mewah.

Container Gastronorm umume digunakake ing saindenging jagad kajaba ing Amerika Serikat, sing duwe sistem domestik dhewe.

Wadah Gastronorm ngidini panyimpenan, transportasi, pamrosesan, lan servis sing fleksibel, efisien, lan cocog lan bisa diadaptasi kanggo rak, transportasi ing troli lan sabuk konveyor, aman seko aman ing sink sing kompatibel, meja kerja, lemari es, mesin pembeku, oven, panas adus banyu, lan mesin cuci piring sing kompatibel, utawa tampilan.

View as  
 
<1>
Grosir {kata kunci} digawe ing China sing bisa disesuaikan saka SUNNEX. Iki minangka salah sawijining manufaktur {kata kunci} China lan panyedhiya. Minangka salah sawijining produsen BSCI, kita duwe sertifikasi CE, LFGB, FDA, UL, BSCI / ISO lan NSF. Kita wis dadi salah sawijining merek Cina. Amarga duwe macem-macem gaya kayata gaya, gaya, mode, maju, awet lan gaya anyar liyane. Sampeyan ora kuwatir karo rega, bisa menehi kuotasi, sampeyan bakal bisa nemokake Wadah Gastronorm sing regane dhuwur kanthi rega kompetitif sing cukup. Diskon {tembung kunci} minangka adol paling anyar, lan amarga pasokan pabrik wis kasedhiya. Kita bisa menehi conto gratis digawe ing China. Produk kami dijamin kualitas lan duwe garansi setaun. Ngarep-arep nggarap sampeyan.