Ngarep > Babagan Kita>Sejarah Pengembangan

Sejarah Pengembangan

  • 1929
    Pak Yu Kan Hing ngedegake Sunbeam Mfg. Co., Ltd. ing Sham Shui Po Hong Kong kanggo nyedhiyakake gaweyan kanggo kanca lan tangga teparo saka papan kelairane ing Guangdong, China. Pabrik kasebut ngasilake senter merek "Lion" sing misuwur kanthi tenaga kerja udakara 100.

  • 1967
    Pesenan pertama yaiku cetakan uyah lan mrica stainless steel. Nanging, pelanggan mbatalake pesenan nalika cetakan rampung. Sunbeam mutusake nggawe shaker dhewe lan dipromosekake menyang Inggris. Sukses teka kanthi cepet amarga produk perusahaan sing atos lan awet.

  • 1972
    Dr. Henry Yu, generasi kaping loro saka perusahaan Yu, ngembangake Sunnex Products Limited sing ngasilake barang-barang stainless steel. Kanggo nandhakake langkah sabanjure sawise Sunbeam, dheweke milih "Sunnex" minangka jeneng perusahaan "nahan tembung â € œSunâ € banjur tambahake huruf â € œnexâ € kanggo sabanjure.

  • 1970
    -
    1980
    Set teh Sunnex kasedhiya karo nampan sajian sing duwe pinggiran supaya gampang digawa. 31300 lan 21800 Stackable Series ditampa kanthi becik dening restoran. Ing Inggris, teko Sunnex didol luwih saka 1 yuta set.

  • 1989
    Kanggo nyekel insentif reformasi ekonomi daratan, Sunnex pindhah basis produksi saka Hong Kong menyang China. Kita mbangun pabrik dhewe ing Nanao saka Shenzhen kanthi area produksi 42.000 sqm.

  • 2002
    Sawise nindakake riset pasar kanthi tliti, Pak Michael Yu, generasi kaping telu saka perusahaan kasebut, nyipta Departemen Penjualan China. Tandha dagang, â € œâ € wis didaftar ing pasar daratan. Saiki Sunnex South and North Sales Center nyebarake produk menyang kabeh provinsi lan kutha-kutha utama ing China.

  • 2003
    Sunnex ngluncurake sup anget listrik kaping pisanan sing ditampa sadurunge saka pelanggan ing saindenging jagad. Sukses kasebut nyebabake kita luwih akeh ngembangake macem-macem jinis peralatan listrik, kayata cafe lan dispenser sing dikontrol suhu digital.

  • 2017
    Burano Chafer dikembangake. Iki nduweni teknologi break-through sistem kontrol suhu sing akurat sing umume nyuda bedane suhu nganti 1 nganti 2 derajat Celcius. Kajaba iku, wis ana 3 prabawa suhu level supaya gampang dioperasekake. Engsel hidrolik canggih dilengkapi kanthi nutup sing lancar lan alon, lan njamin 80,000 kaping bukaan lan nutup.