Ngarep > Produk > Sistem Tampilan Pangan > Kranjang Rotan PP

Kranjang Rotan PP

Kranjang rotan PP bisa digunakake kanggo nyimpen panganan utawa nampilake kranjang kanggo woh-wohan, sayuran, roti, cemilan, permen, lsp.

Kranjang PP rotan digawe saka serat polipropilena tenunan tangan kelas panganan, garis elegan, alus lan sederhana.

Kranjang rotan PP kanthi tutup rol bisa njaga panganan seger lan nyegah panganan ora ana bledug. Sampul transparan bisa ndhukung pelanggan ndeleng panganan sing enak kanthi langsung.

View as  
 
Grosir {kata kunci} digawe ing China sing bisa disesuaikan saka SUNNEX. Iki minangka salah sawijining manufaktur {kata kunci} China lan panyedhiya. Minangka salah sawijining produsen BSCI, kita duwe sertifikasi CE, LFGB, FDA, UL, BSCI / ISO lan NSF. Kita wis dadi salah sawijining merek Cina. Amarga duwe macem-macem gaya kayata gaya, gaya, mode, maju, awet lan gaya anyar liyane. Sampeyan ora kuwatir karo rega, bisa menehi kuotasi, sampeyan bakal bisa nemokake Kranjang Rotan PP sing regane dhuwur kanthi rega kompetitif sing cukup. Diskon {tembung kunci} minangka adol paling anyar, lan amarga pasokan pabrik wis kasedhiya. Kita bisa menehi conto gratis digawe ing China. Produk kami dijamin kualitas lan duwe garansi setaun. Ngarep-arep nggarap sampeyan.