Bau Induksi Baja Karat
  • Bau Induksi Baja Karat - 0 Bau Induksi Baja Karat - 0
  • Bau Induksi Baja Karat - 1 Bau Induksi Baja Karat - 1
  • Bau Induksi Baja Karat - 2 Bau Induksi Baja Karat - 2
  • Bau Induksi Baja Karat - 3 Bau Induksi Baja Karat - 3
  • Bau Induksi Baja Karat - 4 Bau Induksi Baja Karat - 4

Bau Induksi Baja Karat

Saiki akeh wong sing seneng mangan prasmanan ing restoran. Mula, prasmanan luwih akeh digunakake. Chafer Induksi Baja Bulat yaiku wajan logam kanthi wajan banyu panas njaba, digunakake kanggo njaga panganan dadi anget.

Model:W17-3600T

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Saur induksi stainlesssteel bunder


Luwih akeh wong sing seneng mangan prasmanan ing restoran saiki. Mula, prasmanan luwih akeh digunakake.

RoundStainless Steel Induction Chafer yaiku wajan logam kanthi wajan banyu panas njaba, digunakake kanggo njaga panganan dadi anget.



Spesifikasi
Barang NO. W17-3600T
Katrangan Saur induksi waja stainless
Kapasitas 6ltr
Materi 201 stainlessSteel
Dhuwur Mbukak 650mm
Ukuran produk L445 W550 H170 mm
Ukuran Karton L445 W550 H170 mm


Pambuka



Ana sawetara jinis tampilan sajian chafing, alun-alun, bunder, oval.

* Fungsi sajian thechafing uga macem-macem. Contone, wadhah bahan bakar sing umume digunakake, sing luwih gampang kanggo restoran nggunakake pemanasan bahan bakar sele.

* Uga bisa dilengkapi unit pemanas listrik sing dipasang kanthi langsung kanggo dadi panas.

* Sawetara roti bisa langsung digawe panas ing induksi.

* Kajaba iku, uga ana sajian chafing listrik sing plug-in langsung bisa digunakake.



Fitur


· Kantong induksi kanggo dadi panas induksi

· Gelas tempered sing luwih amba kanggo ndeleng panganan sing cetha

· Engsel hidrolik sing maju kanggo nutup alon (jaminan 80000 kaping)

· Genggeman gampang genggeman

· Tombol plastik anti-swara kanggo nutup tutup kanthi meneng

· Gampang copot tutup kanggo ngresiki

· Dhukungan level sing bisa disetel

· Bentuk recessed kanggo ngangkat telajan kanthi gampang

· Engsel hidrolik kanggo nutup alon


Rincian



  

  


Layanan:Sunnexprovide garansi setaun.


Panggunaan:Sunnex Round StainlessSteel Induction Chafer digunakake kanggo katering, restoran, hotel, prasmanan, pesta lan pesta.


Teknologi:Sunnex chafer duwe Keamanan FoodContact.


Kemasan:Sunnex Round StainlessSteel Induction Chafer kasedhiya ing macem-macem paket ing ngisor iki:

Cara transportasi:liwat segara, liwat udara, kanthi ekspres lan liwat sepur.


Bayaran:T / T, setoran 30%, saldo 70% sadurunge dikirim


Perusahaan:


SunnexProducts Limited tetep nganggo tradhisi sing apik: Kejujuran, Desain Produk Inovatif lan Kualitas lan Layanan Paling Dhuwur. Operasi Sunnex kanthi stabil nggawe merek Sunnex entuk dhukungan lan kepercayaan saka para pelanggan.

Tumuju kompetisi sing kuat ing pasar, kita ningkatake daya saing kanthi njelajah pasar anyar lan ngembangake produk anyar. Kita tansah eling karo kabutuhan para pelanggan lan pangarep-arep pangguna pungkasan kanggo ngoptimalake desain lan layanan produk. Kajaba iku, kita negesake babagan riset pasar lengkap lan jangkoan lengkap babagan rantai pasokan kanggo nyedhiyakake solusi praktis lan efisien kanggo para pelanggan. Kanthi ngetrapake strategi kasebut, Sunnex entuk entuk manfaat bebarengan karo para pelanggan.

Ora suwene 10 taun, kita ngerteni sawetara perubahan industri peralatan katering ing China. Sunnex, minangka merek profesional luwih saka 40 taun, kudu ngetrapake wektu kanggo ngupayakake keunggulan.







Panas Tags: Produsen, BSCI Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, Merek, China, digawe ing China, Nilai Tinggi, Diskon, Harga Kompetitif, Tuku Diskon, Harga, Penawaran, CE, LFGB, FDA, UL, BSCI / ISO, NSF, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Anyar, Garansi Setahun, Klas, Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.