Ngarep > Produk > Bar Ware > Sendhok Es

Sendhok Es

Sunnex minangka China profesionalsendhok espabrikan lan Chinasendhok espanyedhiya Ing 10 taun mbesuk, kita ngerteni sawetara perubahan industri peralatan katering ing China. Sunnex, minangka merek profesional luwih saka 40 taun, kudu cocog karo wektu kanggo ngupayakake keunggulan.

Ice Scoops minangka peralatan kanggo es sing ngidini para bartender nyedhiyakake minuman sing adhem tanpa nyentuh es kasebut.

Ice Scoops gampang banget, nanging bentuk sing migunani kanggo nyodhog es kanthi gampang banget. Ana macem-macem ukuran sing sampeyan pilih saka 140ml paling cilik nganti 1800ml paling gedhe ing bahan stainless steel utawa plastik.

Ice Scoops umume digunakake ing industri layanan panganan kanggo hotel, restoran, kantin lan liya-liyane.

View as  
 
<>
Grosir {kata kunci} digawe ing China sing bisa disesuaikan saka SUNNEX. Iki minangka salah sawijining manufaktur {kata kunci} China lan panyedhiya. Minangka salah sawijining produsen BSCI, kita duwe sertifikasi CE, LFGB, FDA, UL, BSCI / ISO lan NSF. Kita wis dadi salah sawijining merek Cina. Amarga duwe macem-macem gaya kayata gaya, gaya, mode, maju, awet lan gaya anyar liyane. Sampeyan ora kuwatir karo rega, bisa menehi kuotasi, sampeyan bakal bisa nemokake Sendhok Es sing regane dhuwur kanthi rega kompetitif sing cukup. Diskon {tembung kunci} minangka adol paling anyar, lan amarga pasokan pabrik wis kasedhiya. Kita bisa menehi conto gratis digawe ing China. Produk kami dijamin kualitas lan duwe garansi setaun. Ngarep-arep nggarap sampeyan.