Chafer Induksi Baja Stainless Rectangular Kanthi Basis Lengkap
  • Chafer Induksi Baja Stainless Rectangular Kanthi Basis Lengkap - 0 Chafer Induksi Baja Stainless Rectangular Kanthi Basis Lengkap - 0
  • Chafer Induksi Baja Stainless Rectangular Kanthi Basis Lengkap - 1 Chafer Induksi Baja Stainless Rectangular Kanthi Basis Lengkap - 1
  • Chafer Induksi Baja Stainless Rectangular Kanthi Basis Lengkap - 2 Chafer Induksi Baja Stainless Rectangular Kanthi Basis Lengkap - 2
  • Chafer Induksi Baja Stainless Rectangular Kanthi Basis Lengkap - 3 Chafer Induksi Baja Stainless Rectangular Kanthi Basis Lengkap - 3
  • Chafer Induksi Baja Stainless Rectangular Kanthi Basis Lengkap - 4 Chafer Induksi Baja Stainless Rectangular Kanthi Basis Lengkap - 4

Chafer Induksi Baja Stainless Rectangular Kanthi Basis Lengkap

Saiki akeh wong sing seneng mangan prasmanan ing restoran. Mula, prasmanan luwih akeh digunakake. Chafer Induksi Stainless Steel Rectangular Kanthi Full Base yaiku wajan logam kanthi wajan banyu panas njaba, digunakake kanggo njaga panganan dadi anget.

Model:W17-23001

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kantong induksi baja persegi panjang kanthi basis lengkap


Saiki akeh wong sing seneng mangan restoran buffetin. Mula, prasmanan luwih akeh digunakake.

Chafer Induksi Stainless Steel RectangularWith Full Base minangka wajan logam kanthi wajan banyu panas njaba, digunakake kanggo anget panganan.



Spesifikasi
Barang NO. W17-23001
Katrangan Dhasar chafer induksi waja stainless persegi dawane
Kapasitas 5,5ltr
Materi 201 stainlessSteel
Dhuwur Mbukak 705mm
Ukuran produk L405 W480 H270 mm
Ukuran Karton L400 W480 H270 mm


Pambuka


Ana macem-macem tampilan Chafer Induksi Baja Karat Rectangular Kanthi Basis Lengkap, alun, bunder, lsp.

* Fungsi sajian chafing uga macem-macem. Contone, sajian sing umum digunakake duwe wadhah bahan bakar, sing gampang kanggo restoran nggunakake pemanas bahan bakar.

* RectangularStainless Steel Induction Chafer Kanthi Full Base uga bisa dilengkapi unit pemanas withelectric sing dipasang kanthi langsung kanggo dadi panas panganan.

* Somechafer bisa langsung digawe panas ing induksi.

* Kajaba iku, ana uga sajian chafing listrik sing bisa digunakake langsung plug-in.


Fitur


· RectangularStainless Steel Induction Chafer Kanthi Basis Lengkap kanggo dadi panas listrik

· Gelas widertempered kanggo ndeleng panganan kanthi cetha

· Hinge Advancehydraulik kanggo nutup alon (jaminan 80000 kaping)

· Plat pemanas tanpa listrik

· Genggeman gampang

· Tombol anti-noiseplastik kanggo nutup tutup kanthi meneng

· Gampang tutup kanggo ngresiki

· Dhukungan Adjustablelevel

· Recesshape kanggo ngangkat wajan kanthi gampang

· Hydraulichinge kanggo nutup alon


Rincian


 

 

 



Unit Pemanas Listrik Opsional




Layanan:Sunnexprovide garansi setaun.


Panggunaan:Sunnex Rectangular Stainless Steel Induction Chafer Kanthi Full Base digunakake incatering, restoran, hotel, prasmanan, pesta lan pesta.


Teknologi:Sunnex Rectangular Stainless Steel Chafer Induksi Kanthi Basis Lengkap duwe Keamanan Kontak Pangan.


Kemasan:Sunnex Rectangular Stainless Steel Chafer Induksi Kanthi Basis Lengkap kasedhiya ing macem-macem paket ing ngisor iki:


Cara transportasi:liwat segara, liwat udara, kanthi ekspres lan liwat sepur.


Bayaran:T / T, setoran 30%, keseimbangan 70% beforeshipment



Perusahaan:




SunnexProducts Limited tetep nganggo tradhisi sing apik: Kejujuran, Desain Produk Inovatif lan Kualitas lan Layanan Paling Dhuwur. Operasi Sunnex kanthi stabil nggawe merek Sunnex entuk dhukungan lan kepercayaan saka para pelanggan.


Tumuju kompetisi sing kuat ing pasar, kita ningkatake daya saing kanthi njelajah pasar anyar lan ngembangake produk anyar. Kita tansah eling karo kabutuhan para pelanggan lan pangarep-arep pangguna pungkasan kanggo ngoptimalake desain lan layanan produk. Kajaba iku, kita negesake babagan riset pasar lengkap lan jangkoan lengkap babagan rantai pasokan kanggo nyedhiyakake solusi praktis lan efisien kanggo para pelanggan. Kanthi ngetrapake strategi kasebut, Sunnex entuk entuk manfaat bebarengan karo para pelanggan.


Ora suwene 10 taun, kita ngerteni sawetara perubahan industri peralatan katering ing China. Sunnex, minangka merek profesional luwih saka 40 taun, kudu ngetrapake wektu kanggo ngupayakake keunggulan.



Panas Tags: Chafer Induksi Baja Stainless Rectangular Kanthi Basis Lengkap, Produsen, Produsen BSCI, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Simpenan, Sampel Gratis, Merek, Tiongkok, Digawe ing China, Nilai Dhuwur, Diskon, Harga Kompetitif, Tuku Diskon, Rega , Quotation, CE, LFGB, FDA, UL, BSCI / ISO, NSF, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Terbaru, Garansi Setahun, Klasik, Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.