Ukuran Lengkap Stainless Steel Chafer Kanthi Stand Universal
  • Ukuran Lengkap Stainless Steel Chafer Kanthi Stand Universal - 0 Ukuran Lengkap Stainless Steel Chafer Kanthi Stand Universal - 0
  • Ukuran Lengkap Stainless Steel Chafer Kanthi Stand Universal - 1 Ukuran Lengkap Stainless Steel Chafer Kanthi Stand Universal - 1
  • Ukuran Lengkap Stainless Steel Chafer Kanthi Stand Universal - 2 Ukuran Lengkap Stainless Steel Chafer Kanthi Stand Universal - 2
  • Ukuran Lengkap Stainless Steel Chafer Kanthi Stand Universal - 3 Ukuran Lengkap Stainless Steel Chafer Kanthi Stand Universal - 3
  • Ukuran Lengkap Stainless Steel Chafer Kanthi Stand Universal - 4 Ukuran Lengkap Stainless Steel Chafer Kanthi Stand Universal - 4

Ukuran Lengkap Stainless Steel Chafer Kanthi Stand Universal

Saiki akeh wong sing seneng mangan prasmanan ing restoran. Dadi, prasmanan luwih akeh digunakake. Chafer Baja tahan karat ukuran lengkap kanthi Stand Stand Universal yaiku wajan logam kanthi wajan banyu panas njaba, digunakake kanggo njaga panganan anget.

Model:W16-1100

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kantong stainless steel ukuran kebak kanthi standar universal


Saiki akeh wong sing seneng manganbuffet ing restoran. Mula, prasmanan luwih akeh digunakake.

Ukuran Lengkap Stainless Steel Chafer WithUniversal Stand yaiku wajan logam kanthi wajan banyu panas njaba, digunakake kanggo anget panganan.



Spesifikasi
Barang NO. W16-1100
Katrangan Ukuran stainless steel chafer kanthi standar
Kapasitas 8,5ltr
Materi Baja Karat 304 & D11 & 201
Dhuwur Mbukak 720mm
Ukuran produk L580 W475 0,310 mm
Ukuran Karton L585 W485 H305 mm


Pambuka


Ana sawetara jinis tampilan FullSize Stainless Steel Chafer Kanthi Stand Stand, persegi, bunder, oval lan dll.

* Fungsi sajian chafing uga macem-macem. Contone, sajian chafing sing umume digunakake duwe wadhah bahan bakar, sing gampang digunakake kanggo therestaurant nggunakake pemanas bahan bakar jeli.

* Chafer Stainless Steel Ukuran Lengkap Kanthi Stand Standar uga bisa dilengkapi unit pemanas listrik kanthi langsung dipasang kanggo dadi panas panganan.

* Sawetara chafer bisa langsung digawe panas ing induksi.

* Kajaba iku, uga ana sajian chafing listrik sing bisa digunakake plug-in langsung.


Fitur


· Chafer Stainless Steel Ukuran Lengkap Kanthi Stand Standar kanthi standar sing kuat lan kuat supaya bisa dipasang ing kabeh pemanas Sunnex

· Engsel hidrolik advance kanggo nutup alon (jaminan 80000 kaping)

· Kaca tempered sing luwih amba kanggo ndeleng panganan kanthi cetha

· Tanpa piring pemanas listrik


Rincian


 

 



Unit Pemanas Listrik Opsional




Layanan:Sunnex nyedhiyakake garansi setaun.


Panggunaan:Sunnex Ukuran Lengkap Stainless Steel Chafer Kanthi Stand Stand digunakake ing katering, restoran, hotel, prasmanan, pesta lan pesta.


Teknologi:Sunnex chafer duwe Keamanan Kontak Pangan.


Kemasan:Sunnex Chafer Stainless Steel Ukuran Lengkap Kanthi Stand Universal kasedhiya ing macem-macem paket ing ngisor iki:


Cara transportasi:liwat segara, liwat udara, kanthi ekspres lan liwat sepur.


Bayaran:T / T, setoran 30%, saldo 70% sadurunge dikirim


Kumpeni




SunnexProducts Limited tetep nganggo tradhisi sing apik: Kejujuran, Desain Produk Inovatif lan Kualitas lan Layanan Paling Dhuwur. Operasi Sunnex kanthi stabil nggawe merek Sunnex entuk dhukungan lan kepercayaan saka para pelanggan.


Tumuju kompetisi sing kuat ing pasar, kita ningkatake daya saing kanthi njelajah pasar anyar lan ngembangake produk anyar. Kita tansah eling karo kabutuhan para pelanggan lan pangarep-arep pangguna pungkasan kanggo ngoptimalake desain lan layanan produk. Kajaba iku, kita negesake babagan riset pasar lengkap lan jangkoan lengkap babagan rantai pasokan kanggo nyedhiyakake solusi praktis lan efisien kanggo para pelanggan. Kanthi ngetrapake strategi kasebut, Sunnex entuk entuk manfaat bebarengan karo para pelanggan.


Ora suwene 10 taun, kita ngerteni sawetara perubahan industri peralatan katering ing China. Sunnex, minangka merek profesional luwih saka 40 taun, kudu ngetrapake wektu kanggo ngupayakake keunggulan.







Panas Tags: Ukuran Lengkap Stainless Steel Chafer Kanthi Stand Standar, Produsen, Produsen BSCI, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, Merek, China, digawe ing China, Nilai Tinggi, Diskon, Harga Kompetitif, Tuku Diskon, Rega , Quotation, CE, LFGB, FDA, UL, BSCI / ISO, NSF, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Terbaru, Garansi Setahun, Klasik, Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.