Piring Wadhah Porselen Warna Putih Piring
  • Piring Wadhah Porselen Warna Putih Piring - 0 Piring Wadhah Porselen Warna Putih Piring - 0
  • Piring Wadhah Porselen Warna Putih Piring - 1 Piring Wadhah Porselen Warna Putih Piring - 1
  • Piring Wadhah Porselen Warna Putih Piring - 2 Piring Wadhah Porselen Warna Putih Piring - 2

Piring Wadhah Porselen Warna Putih Piring

Piring Salad Sabit Porselen Warna Putih kalebu macem-macem produk sing digawe saka lempung utawa campuran sing ngemot lempung kanthi cara diuleni, dibentuk lan dikalsinasi.

Model:C88042

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Piring Wadhah Porselen Warna Putih Piring

Spesifikasi
Barang NO. C88042
Katrangan Piring Wadhah Porselen Warna Putih Piring
Kapasitas

19.5cm / 8 "

Materi porselen
Ukuran Karton /


Pambuka SakaPiring Wadhah Porselen Warna Putih Piring


*Piring Wadhah Porselen Warna Putih Piring rngasilake kabeh produk industri buatan sing nggunakake lempung lan mineral non-logam anorganik liyane minangka bahan baku. Iki kalebu macem-macem produk sing digawe saka lempung utawa campuran sing ngemot lempung liwat kneading, mbentuk lan ngetung.


*Piring Wadhah Porselen Warna Putih Piring biasane dianggep minangka jinis tembikar sing paling bergengsi kanggo panganan enak, kekuwatan lan warna putih. Nggabungke kanthi apik karo kaca lan cat, lan bisa dimodelake kanthi apik, saéngga bisa ditrapake perawatan hias ing tabel.


*Piring Wadhah Porselen Warna Putih Piringwis diterangake minangka "rampung vitrified, hard, impermeable (sanajan sadurunge kaca), putih utawa kanthi artifisial, tembus (kajaba nalika kekandelan sing cukup), lan resonan.


Fitur

· Maneka warna, alus lan alus, warna sing cerah lan gampang diresiki

· Mewah lan praktis, cara sing sampurna kanggo nampilake masakan sing berkualitas.

· Non keropos, higienis & microwavable.

· Standar BS kanggo peralatan hotel sing vitrifikasi.

· PorselenSunnexnyedhiyakake macem-macem gaya lan ukuran kanggo pilihan sampeyan.


Rincian

Piring Wadhah Porselen Warna Putih Piring  Piring Wadhah Porselen Warna Putih Piring  


Piring Wadhah Porselen Warna Putih Piring

  

Panggunaan:SunnexPiring Wadhah Porselen Warna Putih Piringdigunakake ing omah, restoran, hotel, kantor lan liya-liyane.


Teknologi:BSCI, FDA, LFGB


Kemasan:Paket standar SUNNEX utawa paket sing disesuaikan.


Cara transportasi:liwat segara, liwat udara, kanthi ekspres lan liwat sepur.


Bayaran:30% T / T sadurunge, keseimbangan 70% sadurunge dikirim


Perusahaan:


Sunnex Products Limited continually adheres to the fine traditions: Honesty, Innovative Products Designs and Supreme Quality and Service. Sunnex’s steady and secure operation enablesSunnexbrand to gain valuable support and trust from our customers.


To withstand the intense competition in the market, we enhance our competitiveness by exploring new markets and developing new products. We always bear in mind the need of our customers and the expectation of end users to optimize our product design and service. In addition, we emphasize on thorough market research and comprehensive coverage of our supply chain to provide practical and efficient solutions to our customers. By implementing these strategies,Sunnexhas achieved mutual benefits with our customers.


Ing 10 taun mbesuk, kita ngerteni sawetara perubahan industri peralatan katering ing China. Sunnex, minangka merek profesional luwih saka 40 taun, kudu cocog karo wektu kanggo ngupayakake keunggulan.


Panas Tags: Piring Salad Sabit Porselen Warna Putih, Produsen, Produsen BSCI, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, Merek, Tiongkok, Digawe ing China, Nilai Dhuwur, Diskon, Harga Kompetitif, Tuku Diskon, Rega, Quotation , CE, LFGB, FDA, UL, BSCI / ISO, NSF, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Anyar, Garansi Setahun, Klas, Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.