Piring Werna Porselen Warna Putih
  • Piring Werna Porselen Warna Putih - 0 Piring Werna Porselen Warna Putih - 0
  • Piring Werna Porselen Warna Putih - 1 Piring Werna Porselen Warna Putih - 1
  • Piring Werna Porselen Warna Putih - 2 Piring Werna Porselen Warna Putih - 2

Piring Werna Porselen Warna Putih

Plat persegi jero porselen warna putih nuduhake kabeh produk industri buatan sing nggunakake lempung lan mineral non-logam anorganik liyane minangka bahan baku. Kalebu macem-macem produk sing digawe saka lempung utawa campuran sing ngemot lempung liwat kneading, mbentuk lan kalinasi.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Porselen warna putih piring persegi jero

Spesifikasi
Barang NO. C88124
Katrangan Piring Werna Porselen Warna Putih
Kapasitas 24cm / 9.25 ", 29cm / 11.5"
Materi porselen
Ukuran Karton /


Pambuka SakaPorselen warna putih piring persegi jero


*Porselen warna putih piring persegi jero refers to all artificial industrial products that use clay and other inorganic non-metallic minerals as raw materials. It includes various products made from clay or a mixture containing clay through kneading, mbentuk lan ngetung.


*Porselen warna putih piring persegi jero has usually been regarded as the most prestigious type of pottery for its delicacy, strength, and its white colour. It combines well with both glazes and paint, and can be modelled very well, allowing a huge range of decorative treatments in tablewares.


*Porselen warna putih piring persegi jero has been described as being "completely vitrified, hard, impermeable (even before glazing), white or artificially coloured, translucent (except when of considerable thickness), and resonant.


Fitur

· Maneka warna, alus lan alus, warna sing cerah lan gampang diresiki

· Mewah lan praktis, cara sing sampurna kanggo nampilake masakan sing berkualitas.

· Non keropos, higienis & microwavable.

· Standar BS kanggo peralatan hotel sing vitrifikasi.

· Porselen Sunnex nyedhiyakake macem-macem gaya lan ukuran kanggo pilihan sampeyan.


Rincian


White color porcelain deep square  White color porcelain deep square


White color porcelain deep square


Panggunaan:Piring alun porselen warna putih sunnex digunakake ing omah, restoran, hotel, kantor lan liya-liyane.


Teknologi:BSCI, FDA, LFGB


Kemasan:Paket standar SUNNEX utawa paket sing disesuaikan.


Cara transportasi:liwat segara, liwat udara, kanthi ekspres lan liwat sepur.


Bayaran:30% T / T sadurunge, keseimbangan 70% sadurunge dikirim


Perusahaan:


Sunnex Products Limited tetep nganggo tradhisi sing apik: Kejujuran, Desain Produk Inovatif lan Kualitas lan Layanan sing Paling Dhuwur. Operasi Sunnex sing tetep lan aman nggawe merek Sunnex entuk dhukungan lan kepercayaan saka para pelanggan.


Kanggo nahan persaingan sing kuat ing pasar, kita ningkatake daya saing kanthi njelajah pasar anyar lan ngembangake produk anyar. Kita mesthi eling babagan kebutuhan para pelanggan lan pangarep-arep pangguna pungkasan kanggo ngoptimalake desain lan layanan produk. Kajaba iku, kita negesake riset pasar kanthi lengkap lan jangkoan lengkap babagan rantai pasokan kanggo nyedhiyakake solusi praktis lan efisien kanggo para pelanggan. Kanthi ngetrapake strategi kasebut, Sunnex entuk entuk manfaat bebarengan karo para pelanggan.


Ing 10 taun mbesuk, kita ngerteni sawetara perubahan industri peralatan katering ing China. Sunnex, minangka merek profesional luwih saka 40 taun, kudu cocog karo wektu kanggo ngupayakake keunggulan.


Panas Tags: Piring Werna Porselen Werna Putih, Produsen, Produsen BSCI, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, Merek, Tiongkok, Digawe ing China, Nilai Tinggi, Diskon, Harga Kompetitif, Tuku Diskon, Rega, Quotation , CE, LFGB, FDA, UL, BSCI / ISO, NSF, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Anyar, Garansi Setahun, Klas, Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.