Baki Servis Plated Chrome Rectangular
  • Baki Servis Plated Chrome Rectangular - 0 Baki Servis Plated Chrome Rectangular - 0
  • Baki Servis Plated Chrome Rectangular - 1 Baki Servis Plated Chrome Rectangular - 1
  • Baki Servis Plated Chrome Rectangular - 2 Baki Servis Plated Chrome Rectangular - 2
  • Baki Servis Plated Chrome Rectangular - 3 Baki Servis Plated Chrome Rectangular - 3

Baki Servis Plated Chrome Rectangular

Baki porsi berlapis krom persegi panjang bisa narik kawigaten panganan kanthi visual. Kanthi gaya sing unik lan kontemporer, tray iki nawakake tampilan polesan sing apik kanggo ruang makan kontemporer.

Model:604A

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Baki Servis Plated Chrome Rectangular


Spesifikasi
Barang NO. 604A
Katrangan Baki Servis Plated Chrome Rectangular
Kapasitas /
Materi Dilapisi Chromed
Ukuran Karton 41.1 * 30cm / 16.1 * 11.8â €


Pambuka Tray Servis Plated Chrome Rectangular


* Baki porsi berlapis krom persegi panjang nggawa daya tarik visual kanggo panganan. Kanthi gaya sing unik lan kontemporer, tray iki nawakake tampilan polesan sing apik kanggo ruang makan kontemporer.


* Baki porsi berlapis krom persegi panjang minangka tambahan sing apik kanggo restoran utawa layanan katering. Gunakake nampan iki kanggo nyedhiyakake kabeh panganan saka sushi, panganan pembuka, makanan pembuka, lan panganan cuci mulut. Saka layanan meja nganti aplikasi prasmanan lan katering, pelanggan lan staf sampeyan bakal seneng opsi presentasi sing anyar lan nyenengake!

 

Fitur


· Aplikasi kanggo masak induksi, aman mesin cuci piring, desain mode.
· Kanthi laporan test aman kontak pangan.
· Logo khusus bisa dicithak ing sisih ngisor.
· Tray Servis Plated Chrome Rectangular duwe macem-macem ukuran sing bisa dipilih.
· Awet lan gampang digunakake.
· MOQ Kurang lan pangiriman cepet.

 

Rincian


 


 

 

 

Panggunaan:Tray Servis Plated Sunnex Rectangular Chrome digunakake ing omah, restoran, hotel, toko roti lan liya-liyane.

 

Teknologi:BSCI, FDA, LFGB

 

Kemasan:Tray Servis Plated Sunnex Rectangular Chrome kasedhiya ing macem-macem paket ing ngisor iki:

 

 

Cara transportasi:liwat segara, liwat udara, kanthi ekspres lan liwat sepur.

 

Bayaran:T / T, setoran 30%, saldo 70% sadurunge dikirim

 


Perusahaan:


Sunnex Products Limited tetep nganggo tradhisi sing apik: Kejujuran, Desain Produk Inovatif lan Kualitas lan Layanan sing Paling Dhuwur. Operasi Sunnex sing tetep lan aman nggawe merek Sunnex entuk dhukungan lan kepercayaan saka para pelanggan.

 

Kanggo nahan persaingan sing kuat ing pasar, kita ningkatake daya saing kanthi njelajah pasar anyar lan ngembangake produk anyar, kayata Tray Servis Plated Chrome Rectangular. Kita mesthi eling babagan kebutuhan para pelanggan lan pangarep-arep pangguna pungkasan kanggo ngoptimalake desain lan layanan produk. Kajaba iku, kita negesake riset pasar kanthi lengkap lan jangkoan lengkap babagan rantai pasokan kanggo nyedhiyakake solusi praktis lan efisien kanggo para pelanggan. Kanthi ngetrapake strategi kasebut, Sunnex entuk entuk manfaat bebarengan karo para pelanggan.

 

Ing 10 taun mbesuk, kita ngerteni sawetara perubahan industri peralatan katering ing China. Sunnex, minangka merek profesional luwih saka 40 taun, kudu cocog karo wektu kanggo ngupayakake keunggulan.

 


Panas Tags: Baki Servis Plated Chrome Rectangular, Produsen, Produsen BSCI, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, Merek, Tiongkok, Digawe ing China, Nilai Dhuwur, Diskon, Harga Kompetitif, Tuku Diskon, Rega, Quotation, CE, LFGB, FDA, UL, BSCI / ISO, NSF, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Anyar, Garansi Setahun, Klas, Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.