Baki Serving Polypropylene Rectangular Non-Slip
  • Baki Serving Polypropylene Rectangular Non-Slip - 0 Baki Serving Polypropylene Rectangular Non-Slip - 0
  • Baki Serving Polypropylene Rectangular Non-Slip - 1 Baki Serving Polypropylene Rectangular Non-Slip - 1
  • Baki Serving Polypropylene Rectangular Non-Slip - 2 Baki Serving Polypropylene Rectangular Non-Slip - 2

Baki Serving Polypropylene Rectangular Non-Slip

Baki Servis Polypropylene Rectangular Non-Slip minangka wadhah kanggo nyimpen panganan lan produk seger. Bahan baku sing digunakake ing nampan panganan yaiku nampan panganan PP utawa nampan panganan PE.

Model:MPE2700

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Non-slip polipropilena persegi dowo sing kasedhiya


Spesifikasi
Barang NO. MPE2700
Katrangan Non-slip polipropilena persegi dowo sing kasedhiya
Kapasitas /
Materi PP
Ukuran Karton 56 * 67.5cm / 22 * ​​26.5 "


Pambuka


Baki Servis Polypropylene Rectangular Non-Slip minangka wadhah kanggo nyimpen panganan lan produk seger. Bahan baku sing digunakake ing nampan panganan yaiku nampan panganan PP utawa nampan panganan PE.

 

Fitur


· Baki ireng lan coklat ora tahan lawas

· Pilihan polipropilena & fiberglass kasedhiya

· Cocog kanggo perdagangan bar, restoran & kafe

· Baki Servis Polipropilena Rectangular Non-Slip duwe macem-macem gaya lan ukuran sing bisa dipilih, kanthi rinci kirim pesen menyang staf kita.

 

Rincian


 

 

 

Panggunaan:Tray Servis Polypropylene Rectangular Non-Slip Sunnex digunakake ing omah, restoran, hotel, toko roti lan liya-liyane.

 

Kemasan:Baki Servis Polypropylene Rectangular Non-Slip Sunnex kasedhiya ing macem-macem paket ing ngisor iki:

 

 

Cara transportasi:liwat segara, liwat udara, kanthi ekspres lan liwat sepur.

 

Bayaran:T / T, setoran 30%, saldo 70% sadurunge dikirim

 


Perusahaan:


Sunnex Products Limited tetep nganggo tradhisi sing apik: Kejujuran, Desain Produk Inovatif lan Kualitas lan Layanan sing Paling Dhuwur. Operasi Sunnex sing tetep lan aman nggawe merek Sunnex entuk dhukungan lan kepercayaan saka para pelanggan.

 

Kanggo nahan persaingan sing kuat ing pasar, kita ningkatake daya saing kanthi njelajah pasar anyar lan ngembangake produk anyar. Kita mesthi eling babagan kebutuhan para pelanggan lan pangarep-arep pangguna pungkasan kanggo ngoptimalake desain lan layanan produk. Kajaba iku, kita negesake riset pasar kanthi lengkap lan jangkoan lengkap babagan rantai pasokan kanggo nyedhiyakake solusi praktis lan efisien kanggo para pelanggan. Kanthi ngetrapake strategi kasebut, Sunnex entuk entuk manfaat bebarengan karo para pelanggan.

 

Ing 10 taun mbesuk, kita ngerteni sawetara perubahan industri peralatan katering ing China. Sunnex, minangka merek profesional luwih saka 40 taun, kudu cocog karo wektu kanggo ngupayakake keunggulan.

 


Panas Tags: Non-Slip Rectangular Polypropylene Serving Trays, Produsen, Produsen BSCI, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Sampel, Sampel Gratis, Merek, China, Digawe ing China, Nilai Dhuwur, Diskon, Harga Kompetitif, Tuku Diskon, Rega, Quotation, CE, LFGB, FDA, UL, BSCI / ISO, NSF, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Terbaru, Garansi Setahun, Klasik, Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.