Bowl Tampilan Porselen Bunder Ireng
  • Bowl Tampilan Porselen Bunder Ireng - 0 Bowl Tampilan Porselen Bunder Ireng - 0

Bowl Tampilan Porselen Bunder Ireng

Mangkok tampilan bunder porselen warna ireng nuduhake kabeh produk industri buatan sing nggunakake lempung lan mineral non-logam anorganik liyane minangka bahan baku. Kalebu macem-macem produk sing digawe saka lempung utawa campuran sing ngemot lempung liwat kneading, mbentuk lan kalinasi.

Model:CDP005K

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Mangkok tampilan bunder warna ireng

Spesifikasi
Barang NO.

CDP005K

Katrangan Tampilan porselen bunder warna ireng
Kapasitas

Dia. 20cm / 9 "

Materi porselen
Ukuran Karton /



Pambuka Bowl tampilan porselen warna Ireng



* Mangkuk tampilan bunderan porselen warna ireng biasane dianggep minangka jinis tembikar sing paling prestisius kanggo panganan sing enak, kekuwatan lan warna putih. Gandheng apik karo kaca lan cat, lan bisa dimodelake kanthi apik, saéngga bisa ditemtokake pirang-pirang perawatan hiasan. ing tabel.

* Mangkuk tampilan bunderan porselen warna ireng wis diterangake minangka "lengkap di-divitrasi, keras, ora bisa diubengi (sadurunge sadurunge kaca), putih utawa warna kanthi artifisial, tembus (kajaba nalika kekandelan banget), lan resonan.



Fitur



· Maneka warna, alus lan alus, warna sing cerah lan gampang diresiki

· Mewah lan praktis, sing paling sampurna kanggo nampilake masakan sing berkualitas.

· Non keropos, higienis & microwavable.

· Standar BS kanggo peralatan hotel sing vitrifikasi.

· SunnexBunder porselen warna irengmangkok tampilannyedhiyakake gaya lan ukuran sing beda kanggo pilihan sampeyan.


Rincian
 

Panggunaan: Sunnex Bunder porselen warna ireng display bowl is used at home, restaurant, hotel, office and etc.

 

Teknologi:BSCI, FDA, LFGB

 

Kemasan:Paket orkustomisasi standar SUNNEX.



Cara transportasi:liwat segara, liwat udara, kanthi ekspres lan liwat sepur.

 

Bayaran:30% T / T sadurunge, keseimbangan 70% sadurunge dikirim

 
Kumpeni




SunnexProducts Limited tetep nganggo tradhisi sing apik: Kejujuran, Desain Produk Inovatif lan Kualitas lan Layanan sing Paling Dhuwur. Operasi Sunnex kanthi stabil nggawe merek Sunnex entuk dhukungan lan kepercayaan saka para pelanggan.


To withstand the intense competition in the market, we enhance our competitiveness by exploring new markets and developing new products,such us Bunder porselen warna ireng display bowl. We always bear in mind the need of our customers and the expectation of end users to optimize our product design and service. In addition, we emphasize on thorough market research and comprehensive coverage of our supply chain to provide practical and efficient solutions to our customers. By implementing these strategies, Sunnex has achieved mutual benefits with our customers.


Ora suwene 10 taun, kita ngerteni sawetara perubahan industri peralatan katering ing China. Sunnex, minangka merek profesional luwih saka 40 taun, kudu ngetrapake wektu kanggo ngupayakake keunggulan.


Panas Tags: Bowl Porselen Warna Hitam Porselen, Produsen, Produsen BSCI, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, Merek, Tiongkok, Digawe ing China, Nilai Dhuwur, Diskon, Harga Kompetitif, Tuku Diskon, Harga, Quotation , CE, LFGB, FDA, UL, BSCI / ISO, NSF, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Anyar, Garansi Setahun, Klas, Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.