Kendi Water Stainless Steel
  • Kendi Water Stainless Steel - 0 Kendi Water Stainless Steel - 0

Kendi Water Stainless Steel

Kendi banyu stainless steel Sunnex minangka kabutuhan saben dinane, sing bisa digunakake kanggo nyepeng teh, kopi lan susu.

Model:65921

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kendi Water Stainless Steel

Spesifikasi
Barang NO.

65921

Katrangan Kendi Water Stainless Steel
Kapasitas

2ltr / 70fl.oz

Materi 304 waja tahan karat
Ukuran Karton /


Pambuka Jarak Water Stainless Steel


*Kendi banyu stainless steel Sunnex minangka kabutuhan saben dinane, sing bisa digunakake kanggo nyepeng teh, kopi lan susu.
*Umume digunakake ing omah, restoran lan kantor.
*Amarga Water Pumpcher Stainless Steel yaikugampang diresiki lan awet, iku misuwur ing antarane kabeh wong ing njaba negara.

 

Fitur Pitcher Water Stainless Steel


·Jangkep lengkap karo kendi & mangkok susu sing cocog

·Saringan dibangun menyang spout

·Pitcher Water Stainless Steel nggunakake high kelas 304 waja tahan karat
·Aman mesin cuci piring

 

Rincian Pitcher Water Stainless Steel


 Stainless Steel Water Pitcher  


Layanan:Perusahaan Sunnex duwe sertifikat CE, LFGB lan liyane.

 

Panggunaan:Sunnex Stainless Steel Water Pitcher digunakake ing omah, restoran, hotel, kantor lan liya-liyane.

 

Kemasan:Kendi banyu stainless steel Sunnex kasedhiya ing macem-macem paket ing ngisor iki:

18/8 Stainless Steel Tea Pots 

 

Cara transportasi:liwat segara, liwat udara, kanthi ekspres lan liwat sepur.

 

Bayaran:T / T, setoran 30%, saldo 70% sadurunge dikirim

 


Perusahaan:


Classic Stainless Steel Water And Milk Jugs With Handle

Sunnex Products Limited tetep nganggo tradhisi sing apik: Kejujuran, Desain Produk Inovatif lan Kualitas lan Layanan sing Paling Dhuwur. Operasi Sunnex sing tetep lan aman nggawe merek Sunnex entuk dhukungan lan kepercayaan saka para pelanggan.

 

Kanggo nahan persaingan sing kuat ing pasar, kita ningkatake daya saing kanthi njelajah pasar anyar lan ngembangake produk anyar, kayata Pitcher Water Stainless Steel. Kita mesthi eling babagan kebutuhan para pelanggan lan pangarep-arep pangguna pungkasan kanggo ngoptimalake desain lan layanan produk. Kajaba iku, kita negesake riset pasar kanthi lengkap lan jangkoan lengkap babagan rantai pasokan kanggo nyedhiyakake solusi praktis lan efisien kanggo para pelanggan. Kanthi ngetrapake strategi kasebut, Sunnex entuk entuk manfaat bebarengan karo para pelanggan.

 

Ing 10 taun mbesuk, kita ngerteni sawetara perubahan industri peralatan katering ing China. Sunnex, minangka merek profesional luwih saka 40 taun, kudu cocog karo wektu kanggo ngupayakake keunggulan.

 


Panas Tags: Pitcher Water Steel, Produsen, Produsen BSCI, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, Merek, Tiongkok, Digawe ing China, Nilai Tinggi, Diskon, Harga Kompetitif, Tuku Diskon, Rega, Quotation, CE , LFGB, FDA, UL, BSCI / ISO, NSF, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Anyar, Garansi Setahun, Klas, Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.