Piring Werna Cilik Kanthi Gagang
  • Piring Werna Cilik Kanthi Gagang - 0 Piring Werna Cilik Kanthi Gagang - 0
  • Piring Werna Cilik Kanthi Gagang - 1 Piring Werna Cilik Kanthi Gagang - 1
  • Piring Werna Cilik Kanthi Gagang - 2 Piring Werna Cilik Kanthi Gagang - 2

Piring Werna Cilik Kanthi Gagang

Piring Werna Cilik Kanthi Nangani nuduhake kabeh produk industri buatan sing nggunakake lempung lan mineral non-logam anorganik liyane minangka bahan baku. Piring Werna Cilik Kanthi Nangani kalebu macem-macem produk sing digawe saka lempung utawa campuran sing ngemot lempung kanthi cara diuleni, dibentuk lan dikalsinasi.

Model:C88351

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Piring warna cilik nganggo gagang


Spesifikasi
Barang NO. C88351
Katrangan Piring warna cilik nganggo gagang
Kapasitas 8,5cm / 3.5 "
Materi porselen
Ukuran Karton /


Pambuka


* Piring Werna Cilik Kanthi Nangani nuduhake kabeh produk industri buatan sing nggunakake lempung lan mineral non-logam anorganik liyane minangka bahan baku.

* Piring Werna Cilik Kanthi Nangani kalebu macem-macem produk sing digawe saka lempung utawa campuran sing ngemot lempung kanthi cara diuleni, dibentuk lan dikalsinasi.

 

Fitur


· Meja porselen sing dirancang lan digawe apik: mewah lan praktis, cara sing sampurna kanggo nampilake masakan sing berkualitas.

· Piring warna sunnex cilik kanthi gagang duwe macem-macem gaya lan ukuran sing bisa dipilih, kanthi rinci kirim pesen menyang staf kita.

 

Rincian


Small Color Dish With Handle Small Color Dish With Handle 

Small Color Dish With Handle

 

Panggunaan:Piring warna sunnex kanthi gagang digunakake ing omah, restoran, hotel, kantor lan liya-liyane.

 

Kemasan:Panganan warna sunnex cilik kanthi gagang kasedhiya ing macem-macem paket ing ngisor iki:

Small Color Dish With Handle 

 

Cara transportasi:liwat segara, liwat udara, kanthi ekspres lan liwat sepur.

 

Bayaran:T / T, setoran 30%, saldo 70% sadurunge dikirim

 


Perusahaan:



Small Color Dish With Handle

Sunnex Products Limited tetep nganggo tradhisi sing apik: Kejujuran, Desain Produk Inovatif lan Kualitas lan Layanan sing Paling Dhuwur. Operasi Sunnex sing tetep lan aman nggawe merek Sunnex entuk dhukungan lan kepercayaan saka para pelanggan.

 

Kanggo nahan persaingan sing kuat ing pasar, kita ningkatake daya saing kanthi njelajah pasar anyar lan ngembangake produk anyar. Kita mesthi eling babagan kebutuhan para pelanggan lan pangarep-arep pangguna pungkasan kanggo ngoptimalake desain lan layanan produk. Kajaba iku, kita negesake riset pasar kanthi lengkap lan jangkoan lengkap babagan rantai pasokan kanggo nyedhiyakake solusi praktis lan efisien kanggo para pelanggan. Kanthi ngetrapake strategi kasebut, Sunnex entuk entuk manfaat bebarengan karo para pelanggan.

 

Ing 10 taun mbesuk, kita ngerteni sawetara perubahan industri peralatan katering ing China. Sunnex, minangka merek profesional luwih saka 40 taun, kudu cocog karo wektu kanggo ngupayakake keunggulan.

 




Panas Tags: Piring Werna Cilik Kanthi Gagang, Produsen, Produsen BSCI, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Simpenan, Sampel Gratis, Merek, Tiongkok, Digawe ing China, Nilai Dhuwur, Diskon, Harga Kompetitif, Tuku Diskon, Rega, Quotation, CE, LFGB, FDA, UL, BSCI / ISO, NSF, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Anyar, Garansi Setahun, Klas, Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.

Related Produk