Tray Baking Aluminium Mulus
  • Tray Baking Aluminium Mulus - 0 Tray Baking Aluminium Mulus - 0

Tray Baking Aluminium Mulus

Nampan Baking Aluminium Mulus iku pilihan sing apik kanggo pawon profesional. Nampan Baking Aluminium Mulus duwe macem-macem gaya lan ukuran sing bisa dipilih, kanthi rinci kirim pesen menyang staf kita.

Model:ABBS1208

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Baking baking aluminium sing lancar

Spesifikasi
Barang NO. ABBS1208
Katrangan Baking baking aluminium sing mulus
Kapasitas /
Materi aluminium
Ukuran Karton 32 * 22 * ​​2(hï¼ ‰ cm


Pambuka


Nampan Baking Aluminium Mulus iku pilihan sing apik kanggo pawon profesional.


Fitur


· Mulus & higienis

· Distribusi panas & awet banget

· Baki Baking Aluminium Mulus duwe macem-macem gaya lan ukuran sing bisa dipilih, kanthi rinci kirim pesen menyang staf kita.


Rincian


 

Panggunaan:Sunnex Seamless Aluminium Baking Tray digunakake ing omah, restoran, hotel lan liya-liyane.

 

Kemasan:Sunnex Seamless Aluminium Baking Tray kasedhiya ing macem-macem paket ing ngisor iki:

 

 

Cara transportasi:liwat segara, liwat udara, kanthi ekspres lan liwat sepur.

 

Bayaran:T / T, setoran 30%, saldo 70% sadurunge dikirim

 


Perusahaan:




Sunnex Products Limited tetep nganggo tradhisi sing apik: Kejujuran, Desain Produk Inovatif lan Kualitas lan Layanan sing Paling Dhuwur. Operasi Sunnex sing tetep lan aman nggawe merek Sunnex entuk dhukungan lan kepercayaan saka para pelanggan.

 

Kanggo nahan persaingan sing kuat ing pasar, kita ningkatake daya saing kanthi njelajah pasar anyar lan ngembangake produk anyar. Kita mesthi eling babagan kebutuhan para pelanggan lan pangarep-arep pangguna pungkasan kanggo ngoptimalake desain lan layanan produk. Kajaba iku, kita negesake riset pasar kanthi lengkap lan jangkoan lengkap babagan rantai pasokan kanggo nyedhiyakake solusi praktis lan efisien kanggo para pelanggan. Kanthi ngetrapake strategi kasebut, Sunnex entuk entuk manfaat bebarengan karo para pelanggan.

 

Ing 10 taun mbesuk, kita ngerteni sawetara perubahan industri peralatan katering ing China. Sunnex, minangka merek profesional luwih saka 40 taun, kudu cocog karo wektu kanggo ngupayakake keunggulan.

 

 



Panas Tags: Baking Baking Aluminium Mulus, Produsen, Produsen BSCI, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, Merek, Tiongkok, Digawe ing China, Nilai Tinggi, Diskon, Harga Kompetitif, Tuku Diskon, Harga, Penawaran, CE , LFGB, FDA, UL, BSCI / ISO, NSF, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Anyar, Garansi Setahun, Klas, Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.