Lapis Baja Karat Babak Kanthi Stand Standar
  • Lapis Baja Karat Babak Kanthi Stand Standar - 0 Lapis Baja Karat Babak Kanthi Stand Standar - 0
  • Lapis Baja Karat Babak Kanthi Stand Standar - 1 Lapis Baja Karat Babak Kanthi Stand Standar - 1
  • Lapis Baja Karat Babak Kanthi Stand Standar - 2 Lapis Baja Karat Babak Kanthi Stand Standar - 2
  • Lapis Baja Karat Babak Kanthi Stand Standar - 3 Lapis Baja Karat Babak Kanthi Stand Standar - 3
  • Lapis Baja Karat Babak Kanthi Stand Standar - 4 Lapis Baja Karat Babak Kanthi Stand Standar - 4

Lapis Baja Karat Babak Kanthi Stand Standar

Saiki akeh wong sing seneng mangan prasmanan ing restoran. Mula, ware prasmanan luwih akeh digunakake. Chafer Baja Bulat Kanthi Universal Stand minangka wajan logam kanthi wajan banyu panas njaba, digunakake kanggo njaga panganan dadi anget.

Model:W16-3600

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kantong stainless steel bunder kanthi standar universal


Saiki akeh wong sing seneng mangan prasmanan ing restoran. Mula, prasmanan luwih akeh digunakake.
Chafer Baja Karat Babak Kanthi Stand Standar yaiku wajan logam kanthi wajan banyu panas njaba, digunakake kanggo njaga panganan dadi anget.


Spesifikasi
Barang NO. W16-3600
Katrangan Kantong stainless steel bunder kanthi standar universal
Kapasitas 6.8ltr
Materi Baja Karat 304 & D11 & 201
Dhuwur Mbukak 720mm
Ukuran produk L445 W520 H300 mm
Ukuran Karton L305 W470 H305 mm


Pambuka


* Ana sawetara jinis tampilan Round Stainless Steel Chafer Kanthi Stand Stand, persegi, bunder, oval lan dll.
* Fungsi sajian chafing uga macem-macem. Contone, sajian chafing sing umume digunakake duwe wadhah bahan bakar, sing gampang kanggo restoran nggunakake pemanas bahan bakar jeli.
* Round Stainless Steel Chafer Kanthi Universal Stand uga bisa dilengkapi unit pemanas listrik kanthi langsung dipasang kanggo dadi panas panganan.
* Sawetara chafer bisa langsung digawe panas ing induksi.
* Kajaba iku, uga ana sajian chafing listrik sing plug-in langsung bisa digunakake.


Fitur


â € ¢ Chafer Stainless Steel Babak Kanthi Stand Standar kanthi standar sing kuat lan kuat pas karo kabeh pemanas Sunnex
â € ¢ Engsel hidrolik advance kanggo nutup alon (jaminan 80000 kaping)
â € ¢ Kaca sing luwih tempered kanggo ndeleng panganan kanthi cetha
â € ¢ Tanpa piring pemanas listriks


Rincian



 

 



Unit Pemanas Listrik Opsional




Layanan:Sunnex nyedhiyakake garansi setaun.


Panggunaan:Sunnex Round Stainless Steel Chafer With Universal Stand digunakake ing katering, restoran, hotel, prasmanan, pesta lan pesta.


Teknologi:Sunnex chafer duwe Keamanan Kontak Pangan.


Kemasan:Sunnex Round Stainless Steel Chafer Kanthi Stand Stand kasedhiya ing macem-macem paket ing ngisor iki:


Cara transportasi:liwat segara, liwat udara, kanthi ekspres lan liwat sepur.


Bayaran:T / T, setoran 30%, saldo 70% sadurunge dikirim



download




Sunnex Products Limited tetep nganggo tradhisi sing apik: Kejujuran, Desain Produk Inovatif lan Kualitas lan Layanan sing Paling Dhuwur. Operasi Sunnex sing tetep lan aman nggawe merek Sunnex entuk dhukungan lan kepercayaan saka para pelanggan.

Kanggo nahan persaingan sing kuat ing pasar, kita ningkatake daya saing kanthi njelajah pasar anyar lan ngembangake produk anyar. Kita mesthi eling babagan kebutuhan para pelanggan lan pangarep-arep pangguna pungkasan kanggo ngoptimalake desain lan layanan produk. Kajaba iku, kita negesake riset pasar kanthi lengkap lan jangkoan lengkap babagan rantai pasokan kanggo nyedhiyakake solusi praktis lan efisien kanggo para pelanggan. Kanthi ngetrapake strategi kasebut, Sunnex entuk entuk manfaat bebarengan karo para pelanggan.

Ing 10 taun mbesuk, kita ngerteni sawetara perubahan industri peralatan katering ing China. Sunnex, minangka merek profesional luwih saka 40 taun, kudu cocog karo wektu kanggo ngupayakake keunggulan.









Panas Tags: Chafer Baja Tahan Karat Babak Kanthi Standar Universal, Produsen, Produsen BSCI, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, Merek, China, Digawe ing China, Nilai Tinggi, Diskon, Harga Kompetitif, Tuku Diskon, Harga, Quotation, CE, LFGB, FDA, UL, BSCI / ISO, NSF, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Terbaru, Garansi Setahun, Klasik, Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.