Tutup Plate Polycarbonate Babak
  • Tutup Plate Polycarbonate Babak - 0 Tutup Plate Polycarbonate Babak - 0

Tutup Plate Polycarbonate Babak

Tutup Plate Polikarbonat Bunder minangka jinis peralatan dapur kanggo nutupi panganan, yaiku kanggo nglindhungi panganan saka bledug lan polutan liyane.

Model:M1070

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tutup piring polikarbonat bunder

Spesifikasi
Barang NO. M1070
Katrangan Tutup piring polikarbonat bunder
Kapasitas /
Materi PC
Ukuran Karton 21,5 * 6,5 (mm)


Pambuka


Tutup Plate Polikarbonat Bunder minangka jinis peralatan dapur kanggo nutupi panganan, yaiku kanggo nglindhungi panganan saka bledug lan polutan liyane.

 

Fitur


· Rentang kanggo pilihan sampeyan

· Tutup Plate Polikarbonat Babak Sunnex duwe macem-macem gaya lan ukuran sing bisa dipilih, kanthi rinci, kirim pesen menyang staf kita.

 

Rincian


Round Polycarbonate Plate Covers

 

Panggunaan:Tutup Plate Polycarbonate Round Sunnex digunakake ing omah, restoran, hotel, toko roti lan liya-liyane.

  

Kemasan:Tutup Plate Polycarbonate Round Sunnex kasedhiya ing macem-macem paket ing ngisor iki:

Round Polycarbonate Plate Covers 

 

Cara transportasi:liwat segara, liwat udara, kanthi ekspres lan liwat sepur.

 

Bayaran:T / T, setoran 30%, saldo 70% sadurunge dikirim

 


Perusahaan:



Round Polycarbonate Plate Covers

Sunnex Products Limited tetep nganggo tradhisi sing apik: Kejujuran, Desain Produk Inovatif lan Kualitas lan Layanan sing Paling Dhuwur. Operasi Sunnex sing tetep lan aman nggawe merek Sunnex entuk dhukungan lan kepercayaan saka para pelanggan.

 

Kanggo nahan persaingan sing kuat ing pasar, kita ningkatake daya saing kanthi njelajah pasar anyar lan ngembangake produk anyar. Kita mesthi eling babagan kebutuhan para pelanggan lan pangarep-arep pangguna pungkasan kanggo ngoptimalake desain lan layanan produk. Kajaba iku, kita negesake riset pasar kanthi lengkap lan jangkoan lengkap babagan rantai pasokan kanggo nyedhiyakake solusi praktis lan efisien kanggo para pelanggan. Kanthi ngetrapake strategi kasebut, Sunnex entuk entuk manfaat bebarengan karo para pelanggan.

 

Ing 10 taun mbesuk, kita ngerteni sawetara perubahan industri peralatan katering ing China. Sunnex, minangka merek profesional luwih saka 40 taun, kudu cocog karo wektu kanggo ngupayakake keunggulan.

 



Panas Tags: Tutup Plate Polycarbonate Round, Produsen, Produsen BSCI, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, Merek, Tiongkok, Digawe ing China, Nilai Dhuwur, Diskon, Harga Kompetitif, Tuku Diskon, Rega, Quotation, CE , LFGB, FDA, UL, BSCI / ISO, NSF, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Anyar, Garansi Setahun, Klas, Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.

Related Produk