Papan Presentasi Slate Rectangular
  • Papan Presentasi Slate Rectangular - 0 Papan Presentasi Slate Rectangular - 0

Papan Presentasi Slate Rectangular

Papan Presentasi Slate Rectangular digunakake kanggo nuduhake panganan, kayata jajan, sushi lan woh-wohan.

Model:MSL6

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Papan presentasi slate persegi dowo

Papan Presentasi Slate Rectangular digunakake kanggo nuduhake panganan, kayata jajan, sushi lan woh-wohan.

 


Spesifikasi
Barang NO. MSL6
Katrangan Papan presentasi slate persegi dowo
Kapasitas /
Materi slate
Ukuran Karton 15 * 30 * 0,5cm


Pambuka

 

Papan Presentasi Slate Rectangular duwe macem-macem gaya lan ukuran sing bisa dipilih, kanthi rinci kirim pesen menyang staf kita.

 

Rincian


Rectangular Slate Presentation Boards 

 

Panggunaan:Papan Presentasi Slate Rectangular Sunnex digunakake ing omah, restoran, hotel, toko roti lan liya-liyane.

 

Kemasan:Papan Presentasi Slate Rectangular Sunnex kasedhiya ing macem-macem paket ing ngisor iki:

Rectangular Slate Presentation Boards 

 

Cara transportasi:liwat segara, liwat udara, kanthi ekspres lan liwat sepur.

 

Bayaran:T / T, setoran 30%, saldo 70% sadurunge dikirim

 


Perusahaan:


Rectangular Slate Presentation Boards

Sunnex Products Limited tetep nganggo tradhisi sing apik: Kejujuran, Desain Produk Inovatif lan Kualitas lan Layanan sing Paling Dhuwur. Operasi Sunnex sing tetep lan aman nggawe merek Sunnex entuk dhukungan lan kepercayaan saka para pelanggan.

 

Kanggo nahan persaingan sing kuat ing pasar, kita ningkatake daya saing kanthi njelajah pasar anyar lan ngembangake produk anyar. Kita mesthi eling babagan kebutuhan para pelanggan lan pangarep-arep pangguna pungkasan kanggo ngoptimalake desain lan layanan produk. Kajaba iku, kita negesake riset pasar kanthi lengkap lan jangkoan lengkap babagan rantai pasokan kanggo nyedhiyakake solusi praktis lan efisien kanggo para pelanggan. Kanthi ngetrapake strategi kasebut, Sunnex entuk entuk manfaat bebarengan karo para pelanggan.

 

Ing 10 taun mbesuk, kita ngerteni sawetara perubahan industri peralatan katering ing China. Sunnex, minangka merek profesional luwih saka 40 taun, kudu cocog karo wektu kanggo ngupayakake keunggulan.

 




Panas Tags: Papan Presentasi Slate Rectangular, Produsen, Produsen BSCI, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, Merek, Tiongkok, Digawe ing China, Nilai Dhuwur, Diskon, Harga Kompetitif, Tuku Diskon, Rega, Quotation, CE , LFGB, FDA, UL, BSCI / ISO, NSF, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Anyar, Garansi Setahun, Klas, Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.

Related Produk