Kranjang Roti Pp Rectangular Pf Rotan
  • Kranjang Roti Pp Rectangular Pf Rotan - 0 Kranjang Roti Pp Rectangular Pf Rotan - 0

Kranjang Roti Pp Rectangular Pf Rotan

Kranjang Roti Pp Rectangular Rotan Wadah yaiku wadhah sing digunakake kanggo nahan panganan kayata roti, buah lan liya-liyane.

Model:C06081V

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kranjang roti jinis Rectangular PP


Spesifikasi
Barang NO. C06081V
Katrangan Kranjang roti jinis Rectangular PP
Kapasitas /
Materi PP
Ukuran Karton 35 * 25 * 1.2cm


Pambuka


Kranjang Roti Pp Rectangular Rotan Wadah yaiku wadhah sing digunakake kanggo nahan panganan kayata roti, buah lan liya-liyane.


Fitur


· Kranjang rotan polipropilena

· Padhet kanthi permukaan tekstur

· Cocog minangka server roti, woh lan alat makan

· Aman mesin cuci piring

· Kranjang Roti Pp Rotan Rectangular duwe macem-macem gaya lan ukuran sing bisa dipilih, kanthi luwih rinci kirim pesen menyang staf kita.


Rincian


 

 

Panggunaan:Kranjang Roti Rectangular Pp Rotan Sunnex digunakake ing omah, restoran, hotel, toko roti lan liya-liyane.


Kemasan:Kranjang Roti Rectangular Pp Rotan Rectangular Pp kasedhiya ing macem-macem paket ing ngisor iki:

 

 

Cara transportasi:liwat segara, liwat udara, kanthi ekspres lan liwat sepur.

 

Bayaran:T / T, setoran 30%, saldo 70% sadurunge dikirim

 


Perusahaan:


Sunnex Products Limited tetep nganggo tradhisi sing apik: Kejujuran, Desain Produk Inovatif lan Kualitas lan Layanan sing Paling Dhuwur. Operasi Sunnex sing tetep lan aman nggawe merek Sunnex entuk dhukungan lan kepercayaan saka para pelanggan.

 

Kanggo nahan persaingan sing kuat ing pasar, kita ningkatake daya saing kanthi njelajah pasar anyar lan ngembangake produk anyar. Kita mesthi eling babagan kebutuhan para pelanggan lan pangarep-arep pangguna pungkasan kanggo ngoptimalake desain lan layanan produk. Kajaba iku, kita negesake riset pasar kanthi lengkap lan jangkoan lengkap babagan rantai pasokan kanggo nyedhiyakake solusi praktis lan efisien kanggo para pelanggan. Kanthi ngetrapake strategi kasebut, Sunnex entuk entuk manfaat bebarengan karo para pelanggan.

 

Ing 10 taun mbesuk, kita ngerteni sawetara perubahan industri peralatan katering ing China. Sunnex, minangka merek profesional luwih saka 40 taun, kudu cocog karo wektu kanggo ngupayakake keunggulan.

 

 







Panas Tags: Kranjang Roti Pp Rectangular Pp Rotan, Produsen, Produsen BSCI, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Simpenan, Sampel Gratis, Merek, Tiongkok, Digawe ing China, Nilai Dhuwur, Diskon, Harga Kompetitif, Tuku Diskon, Rega, Quotation , CE, LFGB, FDA, UL, BSCI / ISO, NSF, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Anyar, Garansi Setahun, Klas, Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.

Related Produk