Troli Layanan Plastik
  • Troli Layanan Plastik - 0 Troli Layanan Plastik - 0
  • Troli Layanan Plastik - 1 Troli Layanan Plastik - 1
  • Troli Layanan Plastik - 2 Troli Layanan Plastik - 2
  • Troli Layanan Plastik - 3 Troli Layanan Plastik - 3

Troli Layanan Plastik

Troli layanan plastik Sunnex digunakake ing saindenging jagad ing area katering, kayata hotel, restoran, pesta, pesta lan liya-liyane.

Model:87210G-1, 87210K-1, 87210G, 87310G, 87310K

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Troli Layanan Plastik

Spesifikasi
Barang NO.

87210G-1, 87210K-1, 87210G, 87310G, 87310K

Katrangan Troli Layanan Plastik
Kapasitas

75x38x95 (h) cm, abu-abu, kapasitas muat: 135kgs
75x38x95 (h) cm, ireng, kapasitas muat: 135kgs
115x38x95 (h) cm, abu-abu, kanthi bingkai ngarep, kapasitas muat: 135kgs
106x48x105 (h) cm, abu-abu, kapasitas muat: 150kgs
106x48x105 (h) cm, ireng, kapasitas muat: 150kgs

Materi Polipropilena
Ukuran Karton /


Introduction Of Troli Layanan Plastik


*Troli layanan plastik Sunnex digunakake ing saindenging jagad ing area katering, kayata hotel, restoran, pesta, pesta lan liya-liyane.

* Panganggone trep kanggo dilayani saka pawon menyang restoran. Kajaba iku, cocog kanggo industri medis lan ing endi wae sampeyan butuh.

*Kanthi nangani kanggo nggunakake kanthi apik.
*Hak-hak aluminium lan 3 rak PP.
*Ptroli layanan pungkasanyaiku kanthi roda sing fleksibel.
*Rong warna, abu-abu lan ireng.
*Telung ukuran kanggo pilihan sampeyan.



Features Of Troli Layanan Plastik

·Gampang dipasang lan diresiki.
·Konstruksi padhet lan panggunaan multifungsi.

Details Of Troli Layanan Plastik


 Troli Layanan Plastik  Troli Layanan Plastik

 Troli Layanan Plastik  Troli Layanan Plastik


Teknologi:BSCI, FDA, LFGB

 

Panggunaan:Sunnex Troli Layanan Plastik is used in hotel, restaurant, home and etc.

 

Kemasan:Paket standar SUNNEX utawa paket sing disesuaikan.

 

 

Cara transportasi:liwat segara, liwat udara, kanthi ekspres lan liwat sepur.

 

Bayaran:T / T, setoran 30%, saldo 70% sadurunge dikirim

 


Perusahaan:


Modern Stainless Steel Belly Jugs

Sunnex Products Limited tetep nganggo tradhisi sing apik: Kejujuran, Desain Produk Inovatif lan Kualitas lan Layanan sing Paling Dhuwur. Operasi Sunnex sing tetep lan aman nggawe merek Sunnex entuk dhukungan lan kepercayaan saka para pelanggan.

 

Kanggo nahan persaingan sing kuat ing pasar, kita ningkatake daya saing kanthi njelajah pasar anyar lan ngembangake produk anyar, kayata kitaTroli Layanan Plastik.Kita mesthi eling babagan kebutuhan para pelanggan lan pangarep-arep pangguna pungkasan kanggo ngoptimalake desain lan layanan produk. Kajaba iku, kita negesake riset pasar kanthi lengkap lan jangkoan lengkap babagan rantai pasokan kanggo nyedhiyakake solusi praktis lan efisien kanggo para pelanggan. Kanthi ngetrapake strategi kasebut, Sunnex entuk entuk manfaat bebarengan karo para pelanggan.

 

Ing 10 taun mbesuk, kita ngerteni sawetara perubahan industri peralatan katering ing China. Sunnex, minangka merek profesional luwih saka 40 taun, kudu cocog karo wektu kanggo ngupayakake keunggulan.

 


Panas Tags: Troli Layanan Plastik, Produsen, Produsen BSCI, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, Merek, Tiongkok, Digawe ing China, Nilai Tinggi, Diskon, Harga Kompetitif, Tuku Diskon, Harga, Penawaran, CE, LFGB, FDA, UL, BSCI / ISO, NSF, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Anyar, Garansi Setahun, Klasik, Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.