Percolator Kopi Kluwarga
  • Percolator Kopi Kluwarga - 0 Percolator Kopi Kluwarga - 0
  • Percolator Kopi Kluwarga - 1 Percolator Kopi Kluwarga - 1

Percolator Kopi Kluwarga

Perolator Kopi Rumah Tangga Sunnex minangka kabutuhan saben dinane, sing bisa digunakake kanggo nyepeng teh, kopi.

Model:11735,11756,11759,11700

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Percolator Kopi Kluwarga

Spesifikasi
Barang NO.

11735,11756,11759,11700

Katrangan Percolator Kopi Kluwarga
Kapasitas

3 gelas, 6 gelas, 9 gelas, 12 gelas.

Materi 304 waja tahan karat
Ukuran Karton /


Pambuka Perolator Kopi Kluwarga


*Perolator Kopi Rumah Tangga Sunnex minangka kabutuhan saben dinane, sing bisa digunakake kanggo nyepeng teh, kopi.
*Umume digunakake ing omah, restoran lan kantor.
*Amarga Perolator Kopi Rumah Tangga gampang di resiki lan awet, mula disenengi karo kabeh wong ing njaba negara.

* Kanggo referensi ana 4 ukuran: 3 gelas, 6 gelas, 9 gelas, 12 gelas.

 

Fitur Percolator Kopi Kluwarga


· Perolator Kopi Kluwarga yaiku made kaca stainless steel polesan kanggo njaga panas lan ora reaktif
·Ngemu 3-12 cangkir maks
·Kranjang filter permanen saka stainless steel bisa dicopot supaya gampang diresiki lan digunakake maneh
·Panas kayu insulasi gagang kayu
· Perolator Kopi Omah csing digunakake kanggo nggawe kopi, teh, lan banyu umob
·Spout tanpa netes lan duwe desain klasik
·Mesin cuci piring aman lan bisa dibuwang

 

Rincian Perolator Kopi Kluwarga


 Stainless Steel Water Pitcher  


Layanan:Perusahaan Sunnex duwe sertifikat CE, LFGB lan liyane.

 

Panggunaan:Perolator Kopi Rumah Tangga Sunnex digunakake ing omah, restoran, hotel, kantor lan liya-liyane.

 

Kemasan:Kulkas Kopi Rumah Tangga Sunnex kasedhiya ing macem-macem paket ing ngisor iki:

Household Coffee Percolators 

 

Cara transportasi:liwat segara, liwat udara, kanthi ekspres lan liwat sepur.

 

Bayaran:T / T, setoran 30%, saldo 70% sadurunge dikirim

 


Perusahaan:


Classic Stainless Steel Water And Milk Jugs With Handle

Sunnex Products Limited tetep nganggo tradhisi sing apik: Kejujuran, Desain Produk Inovatif lan Kualitas lan Layanan sing Paling Dhuwur. Operasi Sunnex sing tetep lan aman nggawe merek Sunnex entuk dhukungan lan kepercayaan saka para pelanggan.

 

Kanggo nahan persaingan sing kuat ing pasar, kita ningkatake daya saing kanthi njelajah pasar anyar lan ngembangake produk anyar, kayata Percolator Kopi Rumah Tangga. Kita mesthi eling babagan kebutuhan para pelanggan lan pangarep-arep pangguna pungkasan kanggo ngoptimalake desain lan layanan produk. Kajaba iku, kita negesake riset pasar kanthi lengkap lan jangkoan lengkap babagan rantai pasokan kanggo nyedhiyakake solusi praktis lan efisien kanggo para pelanggan. Kanthi ngetrapake strategi kasebut, Sunnex entuk entuk manfaat bebarengan karo para pelanggan.

 

Ing 10 taun mbesuk, kita ngerteni sawetara perubahan industri peralatan katering ing China. Sunnex, minangka merek profesional luwih saka 40 taun, kudu cocog karo wektu kanggo ngupayakake keunggulan.

 


Panas Tags: Percolator Kopi ing Kluwarga, Produsen, Produsen BSCI, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Sampel Gratis, Merek, Tiongkok, Digawe ing China, Nilai Tinggi, Diskon, Harga Kompetitif, Tuku Diskon, Harga, Penawaran, CE, LFGB, FDA, UL, BSCI / ISO, NSF, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Anyar, Garansi Setahun, Klasik, Apik

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.

Related Produk