Wadah Gastronorm Baja Tahan Ekonomi
  • Wadah Gastronorm Baja Tahan Ekonomi - 0 Wadah Gastronorm Baja Tahan Ekonomi - 0

Wadah Gastronorm Baja Tahan Ekonomi

Wadah Gastronorm Baja Tahan Ekonomi minangka salah sawijining piranti penting kanggo pawon hotel, katering lan restoran kulon. Wadah Gastronorm Baja Tahan Ekonomi uga akeh digunakake.

Model:M21100AB

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Wadhah gastronorm stainless steel ukuran ekonomi


Spesifikasi
Barang NO. M21100AB
Katrangan Gastronormcontainer stainless steel ukuran kebak
Kapasitas 100mm / 4 ", 7 ltr
Materi waja tahan karat
Ukuran Karton 325 * 265cm


Pambuka


* Wadah Gastronorm Baja Tahan Ekonomi minangka salah sawijining piranti penting kanggo pawon hotel, katering lan restoran kulon.

* Wadah Gastronorm Baja Tahan Ekonomi uga akeh digunakake. Iki bisa digunakake kanggo nyimpen panganan ing prasmanan, lan uga bisa kanggo nyimpen bahan lan bahan panganan ing lemari es. Produk iki uga digunakake ing akeh meja kerja pengawetan panas.


Fitur


Ana akeh spesifikasi kayata 1/2 1/3 1/4 1/5 1/6 1/9.

 

· Wadah Gastronorm

· Pilihan lan ukuran sing jembar

· Wadhah anti jamming kasedhiya

· Wadah Gastronorm Baja Tahan Karat Ekonomi duwe macem-macem gaya lan ukuran sing bisa dipilih, kanthi rinci kirim pesen menyang staf kita.

 

Rincian


 

 

Panggunaan:Wadah Gastronorm Baja Tahan Panas Sunnex Economy digunakake ing omah, restoran, hotel lan liya-liyane.

 

Kemasan:Wadah Gastronorm Baja Karat Ukuran Sunnex Ekonomi kasedhiya ing macem-macem paket ing ngisor iki:

 

Cara transportasi:liwat segara, liwat udara, kanthi ekspres lan liwat sepur.


Bayaran:T / T, setoran 30%, saldo 70% sadurunge dikirim

 


Perusahaan:



Sunnex Products Limited tetep nganggo tradhisi sing apik: Kejujuran, Desain Produk Inovatif lan Kualitas lan Layanan sing Paling Dhuwur. Operasi Sunnex sing tetep lan aman nggawe merek Sunnex entuk dhukungan lan kepercayaan saka para pelanggan.

 

Kanggo nahan persaingan sing kuat ing pasar, kita ningkatake daya saing kanthi njelajah pasar anyar lan ngembangake produk anyar. Kita mesthi eling babagan kebutuhan para pelanggan lan pangarep-arep pangguna pungkasan kanggo ngoptimalake desain lan layanan produk. Kajaba iku, kita negesake riset pasar kanthi lengkap lan jangkoan lengkap babagan rantai pasokan kanggo nyedhiyakake solusi praktis lan efisien kanggo para pelanggan. Kanthi ngetrapake strategi kasebut, Sunnex entuk entuk manfaat bebarengan karo para pelanggan.

 

Ing 10 taun mbesuk, kita ngerteni sawetara perubahan industri peralatan katering ing China. Sunnex, minangka merek profesional luwih saka 40 taun, kudu cocog karo wektu kanggo ngupayakake keunggulan.

 

 





Panas Tags: Wadah Gastronorm Baja Tahan Karat Ekonomi, Produsen, Produsen BSCI, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Khusus, Simpenan, Sampel Gratis, Merek, China, Digawe ing China, Nilai Dhuwur, Diskon, Harga Kompetitif, Tuku Diskon, Rega, Quotation, CE, LFGB, FDA, UL, BSCI / ISO, NSF, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Terbaru, Garansi Setahun, Klasik, Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.

Related Produk