Panci Kopi Terisolasi Vakum Walled Double Kanthi Tutup Tutup
  • Panci Kopi Terisolasi Vakum Walled Double Kanthi Tutup Tutup - 0 Panci Kopi Terisolasi Vakum Walled Double Kanthi Tutup Tutup - 0
  • Panci Kopi Terisolasi Vakum Walled Double Kanthi Tutup Tutup - 1 Panci Kopi Terisolasi Vakum Walled Double Kanthi Tutup Tutup - 1

Panci Kopi Terisolasi Vakum Walled Double Kanthi Tutup Tutup

Panci Kopi Terisolasi Vakum Sunnex Double Walled Kanthi Tutup Tutup umume digawe saka stainless steel lan lapisan vakum kanggo nahan banyu.

Model:C10005D-3B, C10005D-1B, C10005D-2B

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Panci Kopi Terisolasi Vakum Walled Double Kanthi Tutup Tutup

Spesifikasi
Barang NO.

C10005D-3B, C10005D-1B, C10005D-2B

Katrangan Panci Kopi Terisolasi Vakum Walled Double Kanthi Tutup Tutup
Kapasitas

1ltr, 1.5ltr, 2ltr.

Materi 201 waja tahan karat
Ukuran Karton /


Introduction Of Panci Kopi Terisolasi Vakum Walled Double Kanthi Tutup Tutup


*SunnexPanci Kopi Terisolasi Vakum Walled Double Kanthi Tutup Tutup are generally made of stainless steel and vacuum layer to hold water.

* Sisih ndhuwur ditutupi lan ditutup kanthi kenceng.

* Lapisan isolasi vakum bisa nundha disipasi panas banyu lan cairan liyane ing njero, supaya bisa nggayuh tujuan ngreksa panas.

*Ana 3 ukuran kanggo referensi sampeyan: 1ltr, 1.5ltr, 2ltr.


Features Of Panci Kopi Terisolasi Vakum Walled Double Kanthi Tutup Tutup

· Ora diantrekake kaca, ora ana risak saka retak

· Panci sing cocog kanggo kopi, teh, wedang, susu lsp.

·

24+ jam retensi panas lan adhem kanthi tutup hinged kuwat tembok

·

Aman lan sehat: Desain cangkeme spout profesional ora nggawe banyu cipratan, bukti bocor, luwih aman


Details Of Panci Kopi Terisolasi Vakum Walled Double Kanthi Tutup Tutup


 


Layanan:Perusahaan Sunnexduwe sertifikat CE, LFGB lan liyane.

 

Panggunaan:SunnexPanci Kopi Terisolasi Vakum Walled Double Kanthi Tutup Tutupyaiku used in home, restaurant, hotel, office and others.

 

Kemasan:SunnexPanci Kopi Terisolasi Vakum Walled Double Kanthi Tutup Tutupyaikukasedhiya ing macem-macem paket ing ngisor iki:

 

 

Cara transportasi:liwat segara, liwat udara, kanthi ekspres lan liwat sepur.

 

Bayaran:T / T, setoran 30%, saldo 70% sadurunge dikirim

 


Perusahaan:


Modern Stainless Steel Belly Jugs

SunnexProducts Limited continually adheres to the fine traditions: Honesty, Innovative Products Designs and Supreme Quality and Service. Sunnex’s steady and secure operation enables Sunnexbrand to gain valuable support and trust from our customers.

 

Kanggo nahan persaingan sing kuat ing pasar, kita ningkatake daya saing kanthi njelajah pasar anyar lan ngembangake produk anyar, kayata kitaPanci Kopi Terisolasi Vakum Walled Double Kanthi Tutup Tutup. We always bear in mind the need of our customers and the expectation of end users to optimize our product design and service. In addition, we emphasize on thorough market research and comprehensive coverage of our supply chain to provide practical and efficient solutions to our customers. By implementing these strategies, Sunnexhas achieved mutual benefits with our customers.

 

Ing 10 taun mbesuk, kita ngerteni sawetara perubahan industri peralatan katering ing China. Sunnex, minangka merek profesional luwih saka 40 taun, kudu cocog karo wektu kanggo ngupayakake keunggulan.

 


Panas Tags: Panci Kopi Terisolasi Vakum Dinding Kanthi Guna Tutup, Produsen, Produsen BSCI, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Sampel, Sampel Gratis, Merek, China, Digawe ing China, Nilai Dhuwur, Diskon, Harga Kompetitif, Tuku Diskon, Rega, Quotation, CE, LFGB, FDA, UL, BSCI / ISO, NSF, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Terbaru, Garansi Setahun, Klasik, Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.