3 Lapisan Cookware Aluminium Non-Stick
  • 3 Lapisan Cookware Aluminium Non-Stick - 0 3 Lapisan Cookware Aluminium Non-Stick - 0
  • 3 Lapisan Cookware Aluminium Non-Stick - 1 3 Lapisan Cookware Aluminium Non-Stick - 1

3 Lapisan Cookware Aluminium Non-Stick

3 Lapisan Cookware Aluminium Non-Stick digunakake kanggo masak kabeh jinis panganan sing enak, kayata endhog goreng, iwak goreng, steak goreng, lsp.

Model:MFP-12

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

3 lapisan peralatan masak aluminium lapisan non-stick



Spesifikasi
Barang NO. MFP-12
Katrangan 3 lapisan peralatan masak aluminium lapisan non-stick
Kapasitas /
Materi aluminium
Ukuran Karton Dia. 12cm, 20mm (h), kekandelan: 3.0mm


Pambuka


3 Lapisan Cookware Aluminium Non-Stick digunakake kanggo masak kabeh jinis panganan sing enak, kayata endhog goreng, iwak goreng, steak goreng, lsp.

 

Fitur


· Quantum ditutupi telung

· Gagang logam sing dicet

· Gampang diresiki

· Kasedhiya ukuran 3 Lapisan Cookware Aluminium Non-Stick:

Dia. 12cm, 20mm (h), kekandelan: 3.0mm

Dia. 20cm, 40mm (h), kekandelan: 4.0mm

Dia. 24cm, 40mm (h), kekandelan: 4.0mm

Dia. 26cm, 40mm (h), kekandelan: 4.0mm

Dia. 28cm, 40mm (h), kekandelan: 4.0mm

Dia. 32cm, 50mm (h), kekandelan: 5.0mm

Dia. 36cm, 50mm (h), kekandelan: 5.5mm

 

Rincian


  

 

Panggunaan: Sunnex 3 Lapisan Non-Stick Coating Aluminium Cookware digunakake ing omah, restoran, hotel lan liya-liyane.

 

Kemasan:Cookie Aluminium Lapisan Non-Stick Sunnex 3 kasedhiya ing macem-macem paket ing ngisor iki:

 

 

Cara transportasi:liwat segara, liwat udara, kanthi ekspres lan liwat sepur.

 

Bayaran:T / T, setoran 30%, saldo 70% sadurunge dikirim

 

Perusahaan:




Sunnex Products Limited tetep nganggo tradhisi sing apik: Kejujuran, Desain Produk Inovatif lan Kualitas lan Layanan sing Paling Dhuwur. Operasi Sunnex sing tetep lan aman nggawe merek Sunnex entuk dhukungan lan kepercayaan saka para pelanggan.

 

Kanggo nahan persaingan sing kuat ing pasar, kita ningkatake daya saing kanthi njelajah pasar anyar lan ngembangake produk anyar. Kita mesthi eling babagan kebutuhan para pelanggan lan pangarep-arep pangguna pungkasan kanggo ngoptimalake desain lan layanan produk. Kajaba iku, kita negesake riset pasar kanthi lengkap lan jangkoan lengkap babagan rantai pasokan kanggo nyedhiyakake solusi praktis lan efisien kanggo para pelanggan. Kanthi ngetrapake strategi kasebut, Sunnex entuk entuk manfaat bebarengan karo para pelanggan.

 

Ing 10 taun mbesuk, kita ngerteni sawetara perubahan industri peralatan katering ing China. Sunnex, minangka merek profesional luwih saka 40 taun, kudu cocog karo wektu kanggo ngupayakake keunggulan.

 

 

Panas Tags: 3 Lapisan Cookware Aluminium Non-Stick , Quotation, CE, LFGB, FDA, UL, BSCI / ISO, NSF, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Terbaru, Garansi Setahun, Klasik, Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.