10 X 6 X 0,4 Papan Cincang Polipropilena
  • 10 X 6 X 0,4 Papan Cincang Polipropilena - 0 10 X 6 X 0,4 Papan Cincang Polipropilena - 0

10 X 6 X 0,4 Papan Cincang Polipropilena

10 X 6 X 0,4 Papan Cincang Polipropilena minangka pilihan sing apik kanggo dapur profesional.

Model:6211CW

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Papan cincang polipropilena 10 x 6 x 0,4


10 X 6 X 0,4 Papan Cincang Polipropilena minangka pilihan sing apik kanggo dapur profesional.

 


Spesifikasi
Barang NO. 6211CW
Katrangan Papan cincang polipropilena 10 x 6 x 0,4
Kapasitas /
Materi pp
Ukuran Karton 25 * 15 * 0.9cm / 10 * 6 * 0.4cm


Pambuka


 

Coulour kode kanggo nyegah kontaminasi silang



Polipropilena



Papan cincang Sunnex duwe macem-macem gaya lan ukuran sing bisa dipilih, kanthi rinci, kirim pesen menyang staf kita.

 

Rincian

 

 

Panggunaan:Sunnex 10 X 6 X 0.4 Polypropylene Chopping Boards digunakake ing omah, restoran, hotel lan liya-liyane.

 

Kemasan:Sunnex 10 X 6 X 0.4 Polypropylene Chopping Boards kasedhiya ing macem-macem paket ing ngisor iki:

 

 

Cara transportasi:liwat segara, liwat udara, kanthi ekspres lan liwat sepur.

 

Bayaran:T / T, setoran 30%, saldo 70% sadurunge dikirim

 


Perusahaan:




Sunnex Products Limited tetep nganggo tradhisi sing apik: Kejujuran, Desain Produk Inovatif lan Kualitas lan Layanan sing Paling Dhuwur. Operasi Sunnex sing tetep lan aman nggawe merek Sunnex entuk dhukungan lan kepercayaan saka para pelanggan.

 

Kanggo nahan persaingan sing kuat ing pasar, kita ningkatake daya saing kanthi njelajah pasar anyar lan ngembangake produk anyar. Kita mesthi eling babagan kebutuhan para pelanggan lan pangarep-arep pangguna pungkasan kanggo ngoptimalake desain lan layanan produk. Kajaba iku, kita negesake riset pasar kanthi lengkap lan jangkoan lengkap babagan rantai pasokan kanggo nyedhiyakake solusi praktis lan efisien kanggo para pelanggan. Kanthi ngetrapake strategi kasebut, Sunnex entuk entuk manfaat bebarengan karo para pelanggan.

 

Ing 10 taun mbesuk, kita ngerteni sawetara perubahan industri peralatan katering ing China. Sunnex, minangka merek profesional luwih saka 40 taun, kudu cocog karo wektu kanggo ngupayakake keunggulan.

 

 




Panas Tags: 10 X 6 X 0.4 Papan Cincang Polipropilena, Produsen, Produsen BSCI, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Khusus, Simpenan, Sampel Gratis, Merek, Tiongkok, Digawe ing China, Nilai Dhuwur, Diskon, Harga Kompetitif, Tuku Diskon, Rega , Quotation, CE, LFGB, FDA, UL, BSCI / ISO, NSF, Mode, Paling Anyar, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Terbaru, Garansi Setahun, Klasik, Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.