Profil SUNNEX

2021-02-03

Sunnex minangka perusahaan adhedhasar HK sing khusus nggawe pabrik katering lan barang-barang rumah tangga wiwit taun 1972. Sunnex minangka anggota klompok Sunbeam sing sejarahe wiwit taun 1929.

Kita duwe pabrik duweke ing China - Tai Shan. Ruang pabrik duweke 230.000 meter persegi. Kanggo pangembangan produk, kita duwe tim R&D sing berpengalaman sing didhukung dening insinyur & mesin sing kompeten, lan toko alat sing apik. Sunnex duwe tradhisi dawa kanggo ngembangake produk miturut merek dhewe lan terus ngluncurake produk anyar lan luwih apik kanggo perdagangan katering. Ing perdagangan macem-macem barang katering kayata peralatan listrik, set sajian chafing, alat teaware lan pawon, Brand Sunnex dikenal ing saindenging jagad kanthi kualitas lan regane.


Sabanjure:NO