Pesta Taun Anyar Cina Sunnex 2021

2021-02-01

Sugeng rawuh ing Taun Anyar Cina karo Sunnex!

Tanggal 30 Januari 2020, kantor Sunnex entuk pesta prasmanan ing Kantor Shenzhen.
Muga-muga Taun Anyar nggawa akeh prekara sing apik lan mberkahi berkah kanggo para pelanggan lan kabeh wong sing sampeyan tresnani!